CTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Afla ce moldovean a ajuns la “Vocea Romaniei”

Busuioctv.md


E-mail Print PDF

Afla ce moldovean a ajuns la “Vocea Romaniei”

Show-ul “Vocea Romaniei”, e la al 2-lea sezon si e cel mai popular din Romania la care multi tind sa ajunga. Numai daca ai talent, carisma si dorinta arzatoare cu siguranta iti vei atinge scopul. Toate aceste calitati il descriu pe tinarul interpret din Republica Moldova, Ionel Istrati. Cintaretul a trecut testul si a intrat in echipa lui Smiley.

Vocea Romaniei este jurizata de Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu si Loredana

Intrebat in culise in care echipa v-a intra Ionel a raspuns: “Voi trece in echipa celui care primul v-a apasa butonul”. Norocul i-a fost alaturi incit toti membrii juriului si-ar fi dorit ca tinarul basarabean sa faca parte din echipele lor. Insa primul care a apasat butonul a fost Smiley.

Marius Moga si-a arata nemultumirea pe fata. Imediat dupa alegere, a venit si cu o replica. Vorba vine, pentru ca Moga n-a mai apucat sa spuna mai nimic pentru a-l convinge sa vina in echipa lui. “N-am apucat sa spun nimic! Am obosit numai privindu-te”, i-a spus Moga la sfarsit.

Ionel n-a asteptat nici-o secunda si imediat ce Smiley a spus “Doamne, de cand astept un cantaret care sa stie sa cante in rusa!” a si inceput sa cante un refren in rusa. 

Apoi a facut si o demonstratie live ca stie sa cante in romana si era cat pe ce sa plece de pe scena fara sa spuna in echipa carui antrenor si-ar dori sa fie, daca nu ii atragea cineva atentia. “Il aleg pe Smiley, pentru ca el a apasat primul pe buton”, a spus foarte spontan Ionel.

0

Trimite articolul prin:

Add comment

Security code
Refresh

Market 9000_.

Top News
Get Adobe Flash player
Hunting for men

Emisiuni inregistrate