1. Home
  2. Știri
  3. Rihanna a preferat-o pe Delia!
Rihanna a preferat-o pe Delia!

Rihanna a preferat-o pe Delia!

72
0

Rihanna a preferat-o pe Delia! Ea va deschide primul show al artistei internaționale, organizat la București în această vară

Delia, una dintre cele mai cotate și nonconformiste artiste ale momentului, a fost aleasă să cânte în deschiderea primului concert Rihanna in România. Show-ul face parte din turneul „Anti World Tour” și este programat pentru 14 august, în Piața Constituției din București.
Interpreta româncă a primit vestea cu cea mai mare satisfacție, cu atât mai mult cu cât se declară o fană fidelă a Rihannei. Aceasta își achiziționase bilet pentru marele spectacol, însă utimele noutăți o pun chiar în postura de a fi cea care va anima atmosfera mult așteptatului eveniment.
„Pentru mine Rihanna este un simbol al libertății. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generației noastre. Și când spun voce, nu mă refer doar la calitățile vocale, ci și la modul în care a reușit și reușește în continuare să influențeze milioane de oameni cu spiritul ei liber și frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a precizat Delia.
La scurt timp după anunțul venit din partea managerului Rihannei, Delia a împărtășit surpriza și cu fanii din mediul virtual. Comentariile din partea acestora nu au întârziat să apară, unii afirmând chiar că: „Momentul acela când vrei să cumperi bilet la concertul Rihanna, doar ca să o vezi pe Delia”.
Delia s-a lansat în muzică în 1999 ca parte componentă a formației N&D. În 2003 aceasta și-a reinventat prezența scenică și a dat startul carierei solo. Pe lângă abundența de concerte, interpreta ocupă funcția de jurat al unui show muzical din România. La începutul acestui an Deliei i s-a înmânat titlul de „Artistul anului 2015” la cea de-a XIV-a ediție a Premiilor Muzicale Radio România.
Sursa foto: infomusic.ro

(72)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova