1. Home
  2. Știri
  3. Ala Zasmenco și Daniel Swetz
Ala Zasmenco și Daniel Swetz

Ala Zasmenco și Daniel Swetz

62
0

Ala Zasmenco și Daniel Swetz și-au unit forțele în videoclipul incendiar „Iubire nebună”

În seara zilei de marți, 22 noiembrie, într-un fastuos restaurant din capitală, Ala Zasmenco împreună cu ex-membrul trupei Brain Brand, Daniel Swetz au lansat în premieră videoclipul piesei „Iubire nebună”.

Istoria clasică a poveștii de dragoste, regizată de Ion Capbătut, prinde nuanțe îndrăznețe datorită patimei evocate în mișcările tandre și grațioase ale dansatorilor. Peisajul artistic e completat și de rochia ușor transparentă a Alei Zasmenco prin care feminitatea capătă siguranță. Punctul culminant al videoclipului crește odată cu incendierea unei mașini, fapt care confirmă asocierea deloc întîmplătoare a dragostei cu focul.
Prezentatorii Comedy Club Chișinău au moderat evenimentul. Un dansator profesionist împreună cu Valentin-băiețelul interpretei au distins atmosfera cu un strop din coregrafia și muzica lui Michael Jackson.
Prima apariție a lui Daniel Swetz și Ala Zasmenco s-au reflectat într-un duet impecabil „When you tell me that you love me”, care a trezit patima dragostei printre invitați. Mai târziu, publicul a fost provocat spre tăcere și intrigă datorită înterpretării mai multor melodii arhicunoscute în showbiz: Ce are ea?; Hit the road jack; Mulțumesc, iubită mamă, etc. Cireașa de pe tort a fost lăsată spre final, odată cu difuzarea imaginilor din videoclipului emoțiile nobile s-au răsculat în spiritul invitaților.
Nelipsiți de la eveniment, cu daruri, buchete contrastante și gînduri bune au fost colegii de breaslă: Mariana Mihăilă, Mariana Șura, Diana Grigor, Romina și Veaceslav Spînu, Vlad Codreanu, Carolina Gorun,Evdochim Baxanean, Dana Mărchitan, Tatiana Heghea, Stela Botez.

(62)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova