1. Home
  2. Știri
  3. Natalia Barbu
Natalia Barbu

Natalia Barbu

104
0

Natalia Barbu își surprinde fanii cu o nouă piesă, lansată chiar de ziua de naștere a acesteia

Ultima săptămână de vară a început în forță pentru Natalia Barbu. Interpreta a lansat o nouă piesă în limba engleză. Versurile sunt scrise de Khris Rickards, iar linia melodică aparține în totalitate basarabencei. Subiectul compoziției îl constituie dragostea, dar și coborâșurile și urcușurile într-o relație.
Publicarea hitului „Firefly” este prima piesă cu care Natalia ne delectează după moartea tragică a mamei sale, renumita Ana Barbu.
Anunțul surprizei muzicale are o dublă semnificație, întrucât artista marchează astăzi împlinirea vârstei de 36 de ani. Pe o rețea socială, Natalia Barbu a făcut următoarele precizări:
„Ziua mea de naștere e prilej de a dărui. De a vă dărui o piesă care și-a așteptat cuminte lansarea mai mult de un an. Plecarea în alte lumi a mamicăi mele m-a zdruncinat profund. Și în acest an am compus piese care exprimă stări infailibile. În toamnă, rând pe rând le veți auzi pe toate, dar înainte de această transformare reușisem realizarea unei piese care a prins în ea vara, soarele, starea de bine și bucuria de a trăi uneori detașat de orice grijă. Și dacă mai e încă vara, și dacă viața continuă și dacă azi e ziua mea și mă bucur că trăiesc, că am alături oameni frumoși, cânt și mă bucur de tot ce-mi oferă viața, cred, mai prindem zile și nopți potrivite pentru aceste ritmuri pe care le scot azi din sertar. Primiți această piesă, bucurați-vă de ea, prindeți starea și nu lăsați grijile să vă copleșească. Uneori e suficient să zâmbești, să te miști în ritm de dans și poverile își pierd greutatea. Va mulțumesc mult tuturor celor care primiți deschis muzica mea! Să aveți plăcere și prindeți ritmul! Viața e frumoasă! La muți ani nouă tuturor! În toamnă urmează o avalanșă de muzică. Total diferită de ce auziți aici!”
Amintim că în 2007, Natalia Barbu ne-a reprezentat țara în competiția internațională „Eurovision”, unde s-a clasat pe poziția a X-a. În urma acestuia, cariera artistei s-a aflat în permanență evoluție. Printre cele mai mari succese ale Nataliei este lansarea single-ului “Îngerul meu” în România. Piesa s-a aflat pe poziția Nr. 1 în Romanian Top 100 pe o durată de 11 săptămâni. În decembrie 2015 Natalia Barbu a fost desemnată drept cea mai sexy femeie în viață din Republica Moldova într-un clasament realizat de o faimoasă revistă americană.
Sursa foto: pagina de Facebook Natalia Barbu Sota

(104)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova