Home Știri Lenuța Gheorghiță sensibilizează și transmite supremul sentiment de-a fi părinte în noua sa piesă “Băiatul meu minune” | VIDEO
Lenuța Gheorghiță sensibilizează și transmite supremul sentiment de-a fi părinte în noua sa piesă “Băiatul meu minune” | VIDEO

Lenuța Gheorghiță sensibilizează și transmite supremul sentiment de-a fi părinte în noua sa piesă “Băiatul meu minune” | VIDEO

365
1

Lenuța Gheorghiță, a lansat premiera noii sale piese intitulată “Băiatul meu minune”. Protagonistul principal al videoclipului este David, băiatul interpretei, acesta fiind mezinul familiei în vârsta de 4 anișori!

Versurile noii piese, sunt caracteristice stilului interpretabil al artistei, transmițând și de această dată o sensibilitate deosebită, cântând lăuntricul și irevocabilul sentiment, despre mândria de a fi părinte.

” Dragi prieteni, vreau să vă prezint noul meu VIDEOCLIP la piesa “Băiatul meu minune”. Realizând această producție vreau să mulțumesc Orchestrei “Rapsozii Moldovei”, text și muzică Viorel Martin, iar producția video le apartine celor de la Viomark. Vă doresc vizionare și audiție plăcută! ” – a scris artista pentru public.

Vă invităm să urmăriți noua producție, însoțită de videoclip:

Menționăm faptul că Lenuța Gheorghiță este una dintre cele mai active artiste în ceea ce privește realizarea de noi producții, în pofida faptului că agenda acesteia este însemnată doar de deplasari internaționale la solicitările diasporei.

După întoarcerea din Canada, primăvara solistei a început cu Kazahstan, acolo unde a avut parte de o întâlnire emoționantă cu comunitatea românilor basarabeni și bucovineni la solicitarea președintele Societății Culturale Române ,,Dacia” Plushkis Nikolay și Ambasada României la Kazahstan, acolo unde a fost și premiată cu simbol de onoare.

Agenda artistei a bifat de curând și capitala Rusiei, iar următoarea destinație este orașul Northampton din Anglia.

Autor: Ascherov Tatiana

(365)

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *