1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. TATIANA HEGHEA vorbește DESPRE SARCINĂ: ,, Am cumpărat primul lucrușor pentru băiețelul meu”
TATIANA HEGHEA vorbește DESPRE SARCINĂ: ,, Am cumpărat primul lucrușor pentru băiețelul meu”

TATIANA HEGHEA vorbește DESPRE SARCINĂ: ,, Am cumpărat primul lucrușor pentru băiețelul meu”

54
0

Tatiana Heghea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Interpreta este foarte fericită și abea așteaptă marele eveniment care va avea loc în mai puțin de 2 luni.

Frumoasa cântăreață spune că vestea că va deveni din nou mămică a fost pe cât de neașteptată, pe atât de plăcută.

Cu toate acestea, Tatiana arată foarte bine! La filmările ultimului videoclip lansat ,,Suflet de femeie”, ea era în a 5- a lună de sarcină, iar burtica nu era deloc proeminentă. Interpreta e norocoasă că a moștenit gene bune și arată foarte bine chiar și în a 7-a lună, mai mult decât atât sarcina îi permite să-și ducă la bun sfârșit toate onorariile.

,,Sunt nespus de recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase pe care mi le-a dăruit. Am o familie minunată care-mi dă putere și mă hrănește cu dragoste zi de zi. Sunt bucuroasă că îi voi dărui Reginei-Raluca un frățior”.

,,Nu ne-am gândit la un nume pentru el, așteptăm să vedem poate se naște în zi de sărbătoare și soarta va decide ce nume va purta… Am cumpărat deja primul lucrușor pentru băiețelul meu, este vorba de o căciuliță de culoare albastră. Mă umplu de emoții când o privesc, abea aștept să-l strâng în brațe și să-l creștem cu dragoste și grijă!”, a spus ea pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(54)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *