1. Home
  2. Știri
  3. BRIO SONORES
BRIO SONORES

BRIO SONORES

95
0

Brio Sonores va reprezenta Moldova la concursul „Новая волна” din Rusia

Băieții de la BRIO SONORES sunt în permanență evoluție și bifează în palmaresul profesional tot mai multe realizări. După ce a cucerit publicul de peste Prut în cadrul unui faimos proiect muzical, pe care l-a și câștigat, evoluția formației nu intră în pauză.

Aceasta a trecut cu succes de etapa preselecțiilor pentru concursul de muzică din Rusia – „New Wave” sau „Новая волна”. Momentan băieții sunt în febra ultimilor pregătiri pentru marele eveniment. „New Wave” este o competiție internațională fondată în 2002, de către Igor Krutoy și Raimonds Pauls, iar mai târziu consolidată de faimoasa interpretă Alla Pugaciova.

„Новая волна” se va desfășura în perioada 3 – 9 septembrie la Soci și vor lua parte artiști din țări precum Rusia, Estonia, Bulgaria, Croația, Italia. Cu această ocazie, mai mult ca oricând, băieții de la BRIO SONORES au nevoie de suportul celor de acasă. Dacă aveți încredere în capacitățile lor vocale, dar și doriți să contribuiți la creionarea imaginii țării noastre peste hotare, puteți veni cu un vot accesând următorul link Aici

Precizăm că în perioada 2007 – 2013, Republica Moldova nu a luat parte la acest concurs. Lidia Isac a fost cea care a evoluat în 2014, iar în 2015 țara noastră a luat o nouă pauză. Până acum, nume precum Nelly Ciobanu și Natalia Gordienco ne-au adus premiul II și respectiv I.

Sursa foto: pagina de Facebook Brio Sonores

(95)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova