Horoscopul pentru 15.02.2018

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Umorul și veselia s-ar putea să vă apropie de oameni care vă plac. N-ar strica să legi prietenii noi. Spre seară vei căuta compania cuiva apropiat care să te ajute să-ți amplifici forța interioară.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Dacă ați putea să petreceți timp doar în familie, astăzi, ar fi perfect. Ignoră întâlnirile de afaceri și nu lua decizii importante. Dedică această zi lucrurilor care vă fac plăcere.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Trecutul pare să aibă impact asupra prezentului. Anumite situații se pot repeta. Țineți cont de sfaturile celor apropiați, și nu acționați de unul singur. Orice problemă are și soluții.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astăzi puteți să vă adresați unei persoane apropiate pentru a vă ajuta în interes profesional. Aceasta este o zi bună pentru a scrie scrisori noi sau pentru a vizita sau apela oameni de care nu ați auzit de mult timp.

Leu (23 iulie – 22 august)

Vă aventurați prea mult și riscați să rămîneți dezamăgit. E posibil să vă ofere cineva o sumă de bani pentru a vă ajuta să achitaţi o datorie. Demonstraţi, prin tot ceea ce faceţi, că sunteţi un expert în domeniul vostru de activitate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Activitățile de grup sau întâlnirile cu prietenii nu pot merge la fel de bine ca de obicei. Vă simțiți mai rezervat și probabil preocupat de un prieten sau de un partener romantic. Ieșirea împreună cu apropiații este probabil cea mai bună terapie.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai o zi încărcată! Spre seară e posibil să primiți niște vizite neașteptate. Evitați discuțiile lungi și asumarea unor responsabilități noi. Fiți discret si ocupați-vă mai mult de treburile personale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ați putea primi o invitație la o întâlnire, dar este puțin probabil să vă doriți acest lucru. Vă simțiți mai rezervat și introvertit decât de obicei. Optați pentru mici plimbări în aer liber, pentru a vă încărca cu energie.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Problemele familiale minore ar putea să vă facă astăzi derutat.   Aruncați-vă în proiecte proprii. Ar putea să vă dea un sentiment de împlinire, să vă dezorienteze starea de spirit și să vă trageți entuziasmul

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Un prieten apropiat sau iubit aflat departe, vă va da o veste mai puțin plăcută. Cea mai bună modalitate de a trece peste este să vă ocupați, probabil cu studii, cercetări sau activități artistice.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este posibil să fiți nevoit să vă schimbați programul, pentru a vă intâlni cu o persoană sosită de departe. Nu este exclus să vă solicite ajutorul într-o problemă personală.

Pești (19 februarie – 20 martie)

O atitudine rece, pe care o preferați astăzi, nu aduce nimic bun, dar vă poate proteja de eventuale dezamăgiri care pot veni de la apropiați. Seara veți primi o vizită de la o rudă mai îndepărtată care vă va întreține buna dispoziție.

(0)