1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. (VIDEO) Inima cel mai “exotic” loc al amintirilor! Karmella întregește frânturile iubirii: “Нам было хорошо и мы любили”
(VIDEO) Inima cel mai “exotic” loc al amintirilor! Karmella întregește frânturile iubirii: “Нам было хорошо и мы любили”

(VIDEO) Inima cel mai “exotic” loc al amintirilor! Karmella întregește frânturile iubirii: “Нам было хорошо и мы любили”

140
0

Karmella a lansat o nouă producție muzicală intitulată: “Нам было хорошо и мы любили”.

Inima este locul unde se depozitează trăirile amalgamului de emoții, iar piesa aceasta întregește surâsuri în care iubirea este bunătate, sinceritate, respect și răbdare. Acolo unde dușmanul omului este mereu singuratatea, iar al dragostei – indiferența.

“Arta mă salvează, nu am rezistat să nu aduc ceva nou în vizorul publicului. După Concertul “Mărțisor” de la Moscova am decis ca este timpul să lucrez la imagine pentru că asta alimeteaza sufletul. Am filmat în Rusia, Moscova mai exact, iar versurile și muzica producției îi aparțin compozitorului Oleg Baraliuc”. – a declarat artista pentru Busuioc TV.

Vă invităm să urmăriți producția video și să vă bucurați pe îndelete:

Karmella a dezvăluit faptul că melodia a prins viață și în limba romană, aceasta fiind tradusă de către cel care i-a realizat această compoziție de vers și muzică, Oleg Baraliuc – însă urmează a fi scoasă din cuptor în timpul apropiat.

Sursa info: Busuioc TV

Autor: Ascherov Tatiana

(140)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.