1. Home
  2. Știri
  3. A murit Cătălin Caragea, vocalistul și chitaristul din Formația 7 Klase
A murit Cătălin Caragea,  vocalistul și chitaristul din  Formația 7 Klase

A murit Cătălin Caragea, vocalistul și chitaristul din Formația 7 Klase

1.25K
0

Catalin Caragea, s-a stins din viață noaptea trecută, recurgând la un gest cumplit, de a-și pune capăt zilelor. Fapta la care a recurs tânărul este de neînțeles pentru o lume întreagă, iar show-bizzul este în stare de șoc. Trupul neînsufletit a fost depistat de către o rudă în apartamentul în care acesta locuia singur.

Cătalin avea doar 22 și făcea parte din unisonul Formatiei 7 Klase, fiind vocalist și chitarist, făcându-se remarcat anterior și pe scena show-urilor românești Românii au Talent, cât și X-Factor.

Iurie Badicu, managerul Formației 7 Klase a comunicat pe rețelele de socializare că băiatul urmează a fi înmormântat probabil în localitatea de baștină din Ialoveni: “Cătălin Caragea vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil, probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandepidemie, carantină…”

“Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne Catalin băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!” – a comunicat pe o rețea de socializare, Iurie Badică.

Mesajele de adio curg pe pagina artistului, fiecare dintre cei care l-au cunoscut exprimându-și regretul.

Drum lin către Ceruri, Cătălin Caragea. Condoleanțe familiei !

Sursă info: ea.md http://ea.md/solistul-trupei-7-klase-catalin-caragea-a-murit-in-aceasta-noapte/

Sursă info: facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(1254)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *