1. Home
  2. Știri
  3. Adda s-a cununat religios! Vezi cine e alesul
Adda s-a cununat religios! Vezi cine e alesul

Adda s-a cununat religios! Vezi cine e alesul

39
0

Adda s-a cununat religios

Abundență de emoții pozitive pentru Adda, în acest weekend. Interpreta româncă a ajuns duminică în fața altarului. Alesul inimii este chiar managerul acesteia, Cătălin Rizea, cu care formează un cuplu de aproximativ un an și două luni.
Mirii au purtat ținute alese cu mare grijă și bun gust. Adda a eclipsat cu o rochie lejeră care-i punea în evidență decolteul generos. Totul a fost accesorizat cu o trena lungă de mătase. În calitate de colier aceasta a preferat o cordea din dantelă fină. Cătălin a optat pentru un costum negru, clasic.
După cununia religioasă, invitații au fost poftiți să sărbătorească la un conac din Mogoșoaia. La petrecerea cu specific bio au participat peste 300 de invitați. Printre oaspeți au putut fi observați nume cunoscute, precum: Marius Moga și soția, Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia sau Jerryco alături de soție.
Petrecerea s-a dat în aer liber într-un cadru deosebit. Cei doi au dansat valsul mirilor pe o scenă poziționată deasupra unei piscine, care a conturat un cadru feeric și romantic. „A fost așa cum am visat! Alături de oamenii pe care îi iubim”, a precizat Adda pe o rețea socială.
Adda și Cătălin s-au cununat civil în urmă cu două luni. Nunta era programată pentru anul următor, însă venirea pe lume a unui nou membru în familia celor doi i-a motivat să grăbească evenimentul. Interpreta este însărcinată în șapte luni și se pregătește să dea naștere unui băiețel.

Sursa foto: www.ziarulring.ro

(39)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova