1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Adriana Ochișanu, Irina Bivol, Lenuța Burghilă și Iurie Sadovnic ne spun ce sacrificii au făcut de dragul carierei!
Adriana Ochișanu, Irina Bivol, Lenuța Burghilă și Iurie Sadovnic ne spun ce sacrificii au făcut de dragul carierei!

Adriana Ochișanu, Irina Bivol, Lenuța Burghilă și Iurie Sadovnic ne spun ce sacrificii au făcut de dragul carierei!

96
0

Se spune că prima condiție a victoriei este sacrificiul. Cu toții știm că orice am vrea să construim frumos în această viață, necesită să facem eforturi. Pentru a avea o carieră de succes și a atinge scopul dorit, e necesar ca să investești timp, muncă, dragoste, dar și să sacrifici viața personală.

 

Adriana Ochișanu
“Sacrificii foarte multe am făcut și compromisuri, pentru că munca noastră necesită foarte mult timp, drumuri, deplasări… Regret că n-am putut să fiu în cele mai importante momente cu fiul meu și întotdeauna conștiința mă mustră”.

 

 

 

Irina Bivol
“Îmi pare rău că atunci când fiica mea Cătălina era micuță, nu am putut să petrec mai mult timp cu ea, ceea ce-mi reușește să recuperez acum. Îmi doream ca de sărbători să fim împreună, dar eram nevoită să o las la bunica, eu având spectacole cu fratele meu Anatol… La capitolul acesta am suferit, pentru că n-am putut să fiu alături de fiica mea mai mult”.

 

 

 

 

Lenuța Burghilă

“Am avut ocazia de a pleca în altă țară, și am rămas pentru că cariera mea e aici, dragostea de țară, de cei dragi nu m-a lăsat. Poate aveam un trai mai bun, dar nu regret! Cum se zice: mai sărac, dar mai fericit acasă!”

 

 

                                                                         

 

 

Iurie Sadovnic
”Nu am putut să fiu mai mult cu familia, cu copiii mei, cu părinții în unele peioade ale vieții. … Am făcut eforturi foarte mari, și foarte mult ești singur fiindcă așa e profesia de artist, după concert ești singur într-o țară străină, poți să fii și luni întregi fără cei dragi”.

 

 

 

Autor : Cristina Zalujac

 

(96)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.