1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Adriana Ochișanu, mesaj impresionant de ziua fiului său: ,,Chiar dacă nu sunt acum lângă tine…’’
Adriana Ochișanu, mesaj impresionant de ziua fiului său: ,,Chiar dacă nu sunt acum lângă tine…’’

Adriana Ochișanu, mesaj impresionant de ziua fiului său: ,,Chiar dacă nu sunt acum lângă tine…’’

676
0

Prilej de sărbătoare pentru Adriana Ochișanu! Fiul interpretei, Cristian Botgros, a atins astăzi majoratul. Emoționată și extrem de fericită, ea a ținut să-i transmită următorul mesaj pe un cont de socializare:

,,La mulți ani scumpul mamii! Ești mândria și iubirea vieții mele ,ești minunea și centrul universului meu, ,gândul meu este mereu cu tine, începând de azi puiuțul meu ești major, îți doresc să fii sănătos, să fii fericit și să ai parte doar de bine și să atingi noi culmi ale sccesului și tot ce-ți vei propune să obții cu ușurință în cariera ta de violonist. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi te-a dăruit, te iubesc enorm de mult și cu mare dor și drag te îmbrățișez și te sărut, mămica ta care ți-a dat vlagă și viață!”

Cu un mesaj de felicitare în spațiul virtual  au venit și bunelul, maestrul Nicolae Botgros, Corneliu Botgros și Lidia Bejenaru :

,,Din tot sufletul să-i urăm LA MULȚI ANI scumpului nostru nepoțel CRISTIAN AUGUSTIN, vreau să știe că îl iubim și-i dorim să fie mândru de tot ce-am putut să-i dăruim până la vârsta de 18 ani,(majoratul) si să-l asigurăm că o să avem grijă de el și în continuare. El este un băiat de nota zece și va deveni în curând o mare personalitate a neamului nostru…! Cu drag; Bunicul, Bunicuta, si Tati-Cornel..!”

Amintim că Adriana Ochișanu și Cornel Botgros au divorțat în 2013. Cristian a rămas să locuiască cu tatăl său. În prezent interpreta este căsătorită cu Sergiu Zmeu și au împreună o fetiță.

 

  Sursa foto : instagram ochisanuadriana

facebook Nicolae Botgros

Autor : Cristina Zalujac

(676)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.