1. Home
  2. Știri
  3. Află cum au luat naștere Șlagărele lansate de Gheorghe Țopa. EXCLUSIVITATE !!
Află cum au luat naștere Șlagărele lansate de Gheorghe Țopa. EXCLUSIVITATE !!

Află cum au luat naștere Șlagărele lansate de Gheorghe Țopa. EXCLUSIVITATE !!

170
0

Artistul  Gheorghe Țopa,  s-a născut la 6 mai, 1963 în orăşelul Nisporeni, Republica Moldova, fiind al zecelea copil din cei unsprezece ai familiei Ţopa. Îndragitul interpret din prezent a fost un copil talentat.

De mic i-a plăcut să cânte și să participe la diferite serbări,  însă după finisarea armatei, la doar 20 de ani și-a legat cu ardoare destinul său, cu cel al muzicii la Colegiul de muzică „Ştefan Neaga”, debutând cu prima sa piesă, intitulată  “Lacrima amară”. Artistul are în prezent vârsta de 55 de ani, însă abia acum a dezvaluit povestea exclusiva, a slagărelor din repertoriul său.

 

Gheorghe Țopa, a devzăluit pentru Busuiov Tv, în cadrul filmărilor emisiunii “Vedete fără secrete”:

“Eram în spital, am stat timp de patru luni și “baieții” mi-au făcut cadou piesele “Sunt un călător”, “Maria Maria” și ajunsesem să facem repetiții la aceste piese, (retro din prezent) în acele luni chiar în spital și iată că dintr-o tristețe, au luat naștere lucruri bune. Atunci când merg la un concert sau la o petrecere nu este om pe buzele căruia să nu vezi versurile rostite, sau dacă nu le cunoaște, bate din palme și tot simte ritmul.. nu există om care să nu simtă piesa”.

 

Autor: Ascherov Tatiana

(170)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.