1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Amelia Uzun și Ana Cernicova, moment impresionant la Românii au talent! (Video)
Amelia Uzun și Ana Cernicova, moment impresionant la Românii au talent! (Video)

Amelia Uzun și Ana Cernicova, moment impresionant la Românii au talent! (Video)

245
0

Solista Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, Ana Cernicova și fiica ei de 7 ani, Amelia Uzun, au creat un moment de senzație pe scena de la „Românii au talent”.
Atât juriul, cât și cei din sală, au rămas impresionați de prestația lor. Piesa „Once Upon a December”, interpretată într-o manieră deosebit de emoționantă, a stârnit lacrimi în rândul juraților.

,,În general, sunt rezistent și pot să domin… Am văzut multe, am trăit multe și am pățit multe. E întotdeauna o teamă continuă de când fac această meserie. Sunt lucruri care vin dintr-o raportare personală vizavi de ce se întâmplă pe scenă. Îmi umple mie sau îmi smulge o filă dintr-un caiet de amintiri și cu asta, basta”, a spus Florin Călinescu.
,,Sunteți adorabile, v-ați completat extraordinar și am văzut un moment de ridicat lumea în picioare și de emoții frumoase, ca să nu mai spun de iubire, pentru că iubirea asta de mamă-fiică e așa de frumoasă”, a adăugat Mihaela Rădulescu.
Urmărește prestația lor!

Oameni talentati

Ana Cernicova, solistă a Teatrului Național de Operă și Balet, și Amelia Uzun, fiica ei de 7 anișori, au creat un moment superb pe scena concursului „Românii au talent”. Cele două au cântat piesa „Once Upon a December”.

Опубликовано Buna Ziua Chisinau 2 марта 2018 г.

Autor: Cristina Zalujac

(245)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *