1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Ana Munteanu, câștigătoarea „Vocea României”2017, a lansat primul videoclip din carieră!
Ana Munteanu, câștigătoarea „Vocea României”2017, a lansat primul videoclip din carieră!

Ana Munteanu, câștigătoarea „Vocea României”2017, a lansat primul videoclip din carieră!

50
0

E frumoasă, talentată și are o mulțime de fani! Vorbim de Ana Munteanu, basarabeanca care a câștigat concursul ,,Vocea României”, 2017. După ce pășit cu încredere în industria muzicală prin intermediul piesei ,,Măști”, cântăreața ne prezintă și primul ei videoclip din carieră la melodia ,,Unde te duci?”. Noua compoziție este semnată de Smiley împreună cu Șerban Cazan, Radu Alexandru și Pascu Cristian.

„A fost un moment magic pentru mine cand Smiley a inceput sa fredoneze linia piesei, am stiut ca asta este si ce a urmat a fost efectiv de poveste. Am stat cu totii pana la 3 dimineata si am terminat piesa. Ii multumesc lui Smiley pentru daruire, sfaturi si pentru tot ceea ce a facut pentru mine! E prima data cand particip efectiv atat la realizarea unei piese cat si la realizarea unui clip si marturisesc, a fost ceva incredibil de frumos, un vibe atat de bun si plin de inspiratie!” – a declarat Ana Munteanu pentru libertatea.ro

,,Vreau sa va mulțumesc din tot sufletul pentru comentarii și mesaje frumoase !!! Toată susținerea voastră o pun in bagaj și pornesc la drum lung !!! Mulțumesc !!!”, a scris cântăreața pe pagina ei de facebook.

Autor: Cristina Zalujac

(50)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.