1. Home
  2. Știri
  3. Artistul Anatol Mîrzenco și-a exprimat indignarea: “Mi-e jale de generația care vine după noi. Ce le lăsăm?”
Artistul Anatol Mîrzenco și-a exprimat indignarea: “Mi-e jale de generația care vine după noi. Ce le lăsăm?”

Artistul Anatol Mîrzenco și-a exprimat indignarea: “Mi-e jale de generația care vine după noi. Ce le lăsăm?”

4.95K
0

Anatol Mirzenco este un îndrăgit interpret, compozitor de  muzică ușoară, textier, cantautor și actor al Republicii Moldova.

Artistul, și-a manifestat indignarea la fel ca mulți alți colegi de breaslă în legatura cu amploarea situației de moment, referitor la COVID-19 și iresponsabilitatea cetățenilor, transmițând următorul mesaj: “Am ajuns vreme grea prieteni. Ne plângem de urgiile care dau peste noi? Cine e vinovatul? Noi. Invidia și răutatea din noi. După râs vine și plâns. Râzând ne băteam joc de natură, tăieam păduri, livezi, animalele sunt pe cale de dispariție, munți de gunoaie, orașe pline de construcții, aruncam murdării în ape, gaze aruncate în spațiu, experimente, viruși, boli, clădiri zgârîe-nori, produse contrafăcute, goană după avere, bani, ne omorâm singuri pe noi. Mi-e jale de generația care vine după noi. Ce le lăsăm?”

Artistul a postat și o poză, unde-si strange în brațe nepoțelul, sperând astfel ca mesajul său sa fie înțeles atât vizual cât și informativ.

Busuioc TV – vă transmite tuturor să aveți grijă de dumneavoastră, cât și de aproapele nostru, iar aproapele poate fi oricine din noi. Împreună vom depăși perioada de auto-izolare, carantină și cu multă credință și răbdare, ne vom izbăvi și de acest virus. Situația este sub responsabilitatea noastră. Aveți grijă de dumneavoastră, protejându-i pe ce dragi!

Sursă info: facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(4950)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.