1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Astăzi e ziua lor! La mulți ani, Laurențiu Popescu și Veaceslav Ștefăneț!
Astăzi e ziua lor! La mulți ani, Laurențiu Popescu și Veaceslav Ștefăneț!

Astăzi e ziua lor! La mulți ani, Laurențiu Popescu și Veaceslav Ștefăneț!

236
0

Zi aniversară pentru doi mari artiști – Laurențiu Popescu și Veaceslav Ștefăneț își sărbătoresc, pe 8 mai, ziua de naștere. Au devenit în timp unii dintre cei mai apreciați muzicieni, care știu să facă show la fiecare apariție.

 

Instrumentistul Veaceslav Ștefăneț împlinește treizeci și doi de ani. Este descendentul vestitei dinastii Ștefăneț. Cântă de la vârsta de treisprezece ani, iar pasiunea pentru vioară o descoperă cu un an mai târziu. În 2016 și-a scos și-a scos primul album de muzică populară instrumentală ,,Destin de Folclor”, ce cuprinde zece piese. Este iubit de public, iar împreună cu frații săi Edgar și Marcel, formează trio-ul Basarabiei moldave.
Soția lui, Victoria, artistă și ea, i-a dăruit doi copii – Nicoleta și Cezar, care-i sunt sursa zilnică de energie și fericire.

,,Scumpul meu Slavikutu, sunt o norocoasa ca te am in viața mea zi de zi!!!Esti acel bărbat care mi-l închipuiam încă fiind fetița la grădinița :Talentat,puternic,curajos,deștept,familist,sincer,drăgăstos și încă multe ,multe as adaga!!!Vreau sa le urez multă sănătate părinților tai Elena și Gheorghe Stefanet ,care au avut curajul sa te aduca pe lume,si sa-mi faca cel mai frumos cadou pentru o femeie…Vreau sa-ti urez multa,multa sanatate….Dumnezeu sa ne ocrotesca copilasii si familia noastra !!!Multa inspiratie in continuarie pentru toate creatiile tale,zic ei geniale…..Stiu ca Inca multe stau si isi asteapta rindul…..Te iubesc mult dragul meu ❤❤❤❤!!!!!La multi ani!!!!”, a scris Victoria Ștefăneț pe pagina de facebook.

 

Al doilea sărbătorit, Laurențiu Popescu – interpret de muzică ușoară, s-a născut în satul Verejeni, r. Telenești. Cântărețul împlinește astăzi frumoasa vârstă de patruzeci și opt de ani. 

Și-a desfășurat actifitatea în diferite orchestre de muzică populară, cântând la cobză și chitară. În anul 2000 a format trupa „SAVANA”, împreună cu Tatiana Malaia și Diana Pleș. A susținut numeroase concerte atât în țară, cât și peste hotarele ei.  In anul 2003 a participat la concursul internațional „Două inimi gemene”, , ocupînd locul I cu melodia „Mi-e dor de voi părinți”.

S-a făcut remarcat datorită melodiilor: ,,Trăiește clipa”, ,,Dor de casă”, ,,Prieteni dragi”, ,,Bate toba”, ,,Florile de ploaie” ș.a. Vara trecută interpretul a lansat videoclipul ,,Cântă inima mea”, filmat la Odesa.

Le spunem ambilor artiști mulți ani productivi și înfloritori!

Autor: Cristina Zalujac

(236)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.