1. Home
  2. Știri
  3. Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan

39
0

Așteptarea a luat sfârșit. Andreea Bălan a devenit mămică!

În această dimineață, cântăreața Andreea Bălan a dat naștere micuței Ella.
Vedeta a născut mai devreme decât era programat. Astfel, aceasta se programase pentru cezariană în jurul orei 15:00, însă fetița a fost adusă pe lume cu câteva ore mai devreme.
La scurt timp după ce a născut, Andreea Bălan a publicat pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu micuța Ella. „Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea”, a spus vedeta.
Fanii cântăreței nu au întârziat să vină cu cuvinte de felicitare și să o încurajeze. „Să te ajute bunul Dumnezeu să treci cu bine, să ai mult curaj, Ella să vină sănătoasă pe lume şi în foarte puţin timp îţi vei ţine îngeraşul în braţe”, „Naştere uşoară şi să fiţi sănătoase”, „Doamne ajută să treci cu bine şi să ai noroc şi fericire toată viaţa alături de micuţa ta”, i-au scris fanii pe rețelele de socializare.
Medicul care s-a ocupat de aducerea pe lume a micuței și cea care a supravegeheat-o pe fericita mamică pe întreaga perioadă de sarcină a menționat că micuța a primit nota 10 la naștere.
,,A fost o operație perfectă, iar Ella e cea mai frumoasă fetiță din lume și cea mai vocală, cu siguranță. Scorul Apgar este 10, Ella are 3270 de grame şi 49 de centimetri”, a precizat medicul.

(39)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova