1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. ATÂT DE EMOȚIONANT! Natalia Barbu a lansat un videoclip dedicat mamei sale
ATÂT DE EMOȚIONANT! Natalia Barbu a lansat un videoclip dedicat mamei sale

ATÂT DE EMOȚIONANT! Natalia Barbu a lansat un videoclip dedicat mamei sale

4.90K
0

Peste o săptămână se împlinesc trei ani de când mult îndrăgita artistă, Ana Barbu, nu mai este printre noi. Fiica ei, Natalia a lansat în memoria mamei sale un videoclip emoționant până la lacrimi – Elegie.

Muzica este semnată de Natalia Barbu, iar versurile de Giku Apostol.

Artista a distribuit videoclipul pe pagina ei de Facebook împreună cu următoarele rânduri:

,,Uneori, din senin, mi se pune un nod în gat și fără să vreau lacrimile îmi spală obrajii.
Știi? Golul din suflet, acel gol din suflet nu dispare și nu se transformă. Nici cu timpul, nici cu oamenii întâlniți, nici cu întâmplările frumoase. Poate, doar cu Victoraș, care crește.

Uneori, știi, când sunt singură în fața oglinzii, eu nu mă văd pe mine, ci pe tine. Acum semănam atât de mult și atât de tare aș vrea să ne bucurăm împreuna de asta. Pentru ca ești frumoasă.
Și în mintea mea, în sufletul meu, ești tot mai vie și mai aproape. Nici nu trebuie să te visez, ca să te simt alături de noi, tot timpul. Dar tu vii in vis. Cred că și ție iți este dor de mine, mămico.
Și e atât de ușor și de senin când te visez. Îmi dai sfaturi, lumină. Avem atâta timp să stăm de vorbă, să împart cu tine grijile și bucuriile noastre.
Dar … dar atât de tare mă doare că nu te pot îmbrățișa, că nu mă pot ghemui în brațele tale, să-ți simt mirosul, să-mi simți inima.
Azi, mai mult ca oricând iți trimit toată dragostea mea și te cuprind cu tot dorul din mine. Să-ți fie bine acolo unde ești, acolo de unde ne veghezi și ne ești aproape”.

Autor: Cristina Zalujac

(4902)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.