1. Home
  2. Știri
  3. BILANȚ | Vezi ce artiști Basarabeni au fost solicitați de către Diasporă în deschiderea noului an !
BILANȚ | Vezi ce artiști Basarabeni au fost solicitați de către Diasporă în deschiderea noului an !

BILANȚ | Vezi ce artiști Basarabeni au fost solicitați de către Diasporă în deschiderea noului an !

218
0

Artiștii autohtoni, sunt supra-solicitați de către Diasporă ! Tot mai mulți artiști moldavi, au fost solicitați anul acesta în diferite colțuri ale lumii !

Soliști de muzică populară, cât și de muzică ușoară, au cântat și încântat sufletele de pretutindeni la trecerea în noul an. Semn că industria muzicală autohtonă, are cu ce se mândri la acest capitol, fiind în continuu progres.

Ion Paladi și Maestrul Orchestrei “Lăutarii”, Nicolae Botgros, au muncit și petrecut tocmai la 8000 de km depărtare de casă, în New York .

Se pare că munca nu se termină aici, căci 5 ianuarie curent, v-a gazdui un nou concert, într-un alt oraș din Statele Unite ale Americii, Seattle.

Igor Cuciuc, nici bine că a revenit acasa din Canada, acolo unde s-a desfașurat turneul artistului, înainte de finele lui 2018, revenind abia la 3 ianuarie curent.

La doar 24 de ore, artistul pleacă spre o nouă destinație, însoțit de familie și de colega de breaslă, Adriana Ochișanu spre un nou concert, în ajun de Crăciun în Moscova.

Vitalie Dani, a cântat în Franța în noaptea dintre ani ! Însă se pare că aerul Parisian, cât și internațional îi priește, artistul aflandu-se încă plecat.


#Vis#paris#franța#revelion#noi#turnuleiffel#happynewyear – a fost descrierea atașată pozei.

Marcel și Cornelia Ștefăneț s-au aflat în Irlanda când ceasornicul a indicat ora de trecere în noul an, tot acolo unde se află și la moment, cei doi bucurându-se de o mini-vacanță.

Adrian Ursu și Nelly Ciobanu au ajuns în Israel ! Și se pare că au ramas plăcut surprinși de ambianța care i-a întalnit și înconjurat cu dansuri și voie bună.


“Mulțumim mult tuturor celor care au petrecut alături de noi! Am cântat, jucat, plâns și iar jucat până la 4 dimineața! Mulțumim pentru receptivitate, aplauze și suflet! Frumoasa Sărbătoare a fost organizată superb de Radu Zberea! De la mine și Nelly Ciobanu, nota 10 pentru sală, bucate, sunet, lumini și primirea deosebită în Israel! ” – a comunicat Adrian în mediul online.

Concertele nu se finalizează aici, căci interpretul Adrian Ursu și-a anunțat deja fanii că urmeaza destinația spre Germania, în Frankfurt și Berlin, pentru a marca Revelionul pe stil vechi!

Autor: Ascherov Tatiana

(218)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.