1. Home
  2. Știri
  3. BrassBand “Anatol Cazac” și Viorel Buliga vor contribui la admosfera incendiara ce se așteaptă la “Parada Noutăților Muzicale”
BrassBand “Anatol Cazac” și Viorel Buliga vor contribui la admosfera incendiara ce se așteaptă la “Parada Noutăților Muzicale”

BrassBand “Anatol Cazac” și Viorel Buliga vor contribui la admosfera incendiara ce se așteaptă la “Parada Noutăților Muzicale”

176
0

Renumita Fanfară “Anatol Cazac”, este identificată de curând cu o nouă imagine și cu un nou nume: “BrassBand Anatol Cazac”, alături de Viorel Buliga, ce vin în atenția publicului cu o elaborare unică. În data de 24 noiembrie la mult așteptatul concert “Parada Noutăților Muzicale”, ediția de muzică ușoară, maeștrii brassbandu-lui și artistul Viorel, vor întreține admosfera mult așteptată.

Viorel, a menționat pentru Busuioc Tv: ” Vom veni cu ceva nou, publicul la sigur v-a fi încântat. Așteptăm, și garantăm o admosferă întreținută peste măsura așteptărilor, live, alături de cei de la BrassBand-ul Anatol Cazac” , cu care vom urca pe scenă, în proaspăta formulă. Vor răsuna sub chibzuința maeștrilor colaje de melodii tradiționale, iar eu mă voi alătura admosferei cu o piesă din străbuni intitulată “La carciuma de la drum”. Se garantează o horă balcanică de zile mari ! ”

 

 

Autor: Ascherov Tatiana

(176)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.