1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Busuioc TV, acum și în România!
Busuioc TV,  acum și în România!

Busuioc TV, acum și în România!

202
0

În 2018, Busuioc TV vine cu o serie de schimbări! Odată cu împlinirea celor 9 ani de la lansare, Primul Post Muzical Autohton din Republica Moldova, anunță extinderea ariei de acoperire și peste Prut. La ora actuală Busuioc TV este recepționat în mai multe localități din județele: IAȘI, NEAMȚ, SUCEAVA, VASLUI, BACĂU și BOTOȘANI. Astfel, ne propunem ca în următoarele luni să ne lărgim sfera de întindere pe teritoriul mai multor orașe și comune din România.

Totodată venim cu o grilă fresh, emisiuni în format nou în care o să se regăsească telespectatori de toate vârstele și care să le fie bun tovarăș al activităților cotidiene, dar și un loc în care să-și redescopere fiecare emoțiile și pasiunile, relaxarea și confortul.
Mulțumim telespectatorilor fideli, voi sunteți cei care ne-ați asigurat audiențe, sprijin și motivație pentru a fi mai buni! Și nu ne oprim aici, promitem și în continuare să vă surprindem cu scopul de a nu vă dezamăgi, dar și pentru a atrage în fața micilor ecrane cât mai multă lume îndragostită de cultură.

Autor: Cristina Zalujac

(202)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *