1. Home
  2. Știri
  3. Costi Burlacu a renunțat pentru o zi la viața de artist în folosul mediului înconjurător: “Sunt zile în care trebuie să uităm de statut, de funcții, de epoleți”
Costi Burlacu a renunțat pentru o zi la viața de artist în folosul mediului înconjurător: “Sunt zile în care trebuie să uităm de statut, de funcții, de epoleți”

Costi Burlacu a renunțat pentru o zi la viața de artist în folosul mediului înconjurător: “Sunt zile în care trebuie să uităm de statut, de funcții, de epoleți”

482
0

Interpretul Costi Burlacu, alături de soția sa Corina Țepeș, dau dovadă de mobilizare nu doar în sfera muzicii ci și în fața mediului înconjurător, pentru care au renunțat la programul de artist dintr-o zi de sâmbătă, demonstrând și fiind exemplu al solidarității.

Interpretul a postat pe pagina personală de facebook un îndem către semnificația cuvantului “OM”, însoțit cu mesajul de rigoare și fotografiile demne de apreciere umanitară: “Marea curățenie de primăvară! Sunt zile în care trebuie să uităm de statut, de funcții, de epoleți. Sunt zile în care trebuie să ne implicăm! Chiar dacă pe parcursul ultimului an nu am aruncat nici 1% din gunoiul pe care l-am strâns astăzi, am ieșit să facem ordine în parcul cartierului în care locuim, să dăm un exemplu copiilor noștri, dar și celor care încă mai rămân indiferenți, iresponsabili și nepăsători. Vine o altă vară, cu distracții, picnicuri și plimbări în natură – Fii Om! “


“Moldova Curata”, “Stop Gunoi” a precizat interpretul.

Autor: Ascherov Tatiana

(482)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.