1. Home
  2. Știri
  3. Despre iubire, iertare și “Minunea Crăciunului” într-un duet de Aurel Chirtoacă și Tatiana Martin (Video)
Despre iubire, iertare și “Minunea Crăciunului” într-un duet de Aurel Chirtoacă și Tatiana Martin (Video)

Despre iubire, iertare și “Minunea Crăciunului” într-un duet de Aurel Chirtoacă și Tatiana Martin (Video)

448
0

Două voci contopite “mănușă”! Interpreții Tatiana Martin și Aurel Chirtoacă au colaborat pentru a încânta sufletele ascultătorilor în această vreme a colindelor și nu doar! Povața versurilor fiind de a iubi, a ierta și de a ne vindeca!

“Minune de Crăciun” se numește producția muzicală, iar veșmintele în care a fost îmbracat videoclipul sunt cu predominanță de alb, de unde se deduce puritate Sintelor Sărbători!

Vă invităm să urmăriți “Minune de Crăciun” interpretat de către Aurel Chirtoacă și Tatiana Martin:

“Un altfel de colind, o altfel de colaborare, primul meu duet și prima mea încercare în așa gen de muzică. Mulțumesc Aurel Chirtoaca pentru încredere și susținere! A fost o plăcere să lucrăm împreună. Mulțumesc întregii echipe pentru talent, devotament, sufletul pus aici, în acest colind duios și plin de emoție. Echipa minunată, Vitalie Turcanu, Sergiu Cabătut, Catalina Lungu, Viorel Belinschi, Victoria Rosca, Oxana Munteanu, Diana Ballerini. Mulțumesc micilor actori Robert şi Cătălina! Niște gingășii de copii. Totul a fost feeric! Sărbători fericite oameni buni la suflet. Credeți în voi și forțele proprii. Visați, cântați și nu uitați: ” De sărbători cât de matur nu ai fi, sufletul e copil. Unul plin de vise!” La anul și la mulți, mulți ani!” – a transmis Tatiana.

Sursa info: YouTube.com

Sursa info: FaceBook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(448)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *