1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Diana Stoica este pregătită să-și schimbe statutul!
Diana Stoica este pregătită să-și schimbe statutul!

Diana Stoica este pregătită să-și schimbe statutul!

451
0

Interpreta Diana Stoica a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Domnișoara Diana este pregătită să-și schimbe statutul, astfel, în curând va deveni Doamnă.

Diana Stoica și iubitul ei, Dan Petras, formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Cu toate că erau discreți și își păstrau iubirea departe ochii lumii, de curând, Dan a hotărât să își surprindă iubita cu un inel de logodnă și un buchet de trandafiri roșii, astfel, primind în schimb un sincer ”DA” din partea Dianei.

”El: – Soția mea!

Eu: – Până când îți sunt logodnică, încă nu-s soție!

El: – Eu când ți-am pus inelul pe mână te-am întrebat dacă vrei să fii soția mea dar nu logodnică, iar tu ai răspuns: ,,Da”! 💍

Am zâmbit frumos și în acel moment am mai realizat încă o dată că am făcut cea mai bună alegere de până acum. Ce poți să mai răspunzi după asta? 😅 El are dreptate, am căzut de-acord și a fost cel mai sincer ,,DA” trăit vreodată! 🤍.#alui#almeu#noidoi ”, a scris Diana Stoica pe Facebook.

Le dorim tinerilor să aibă parte de o viață frumoasă împreună până la adânci bătrâneți, iar noi, așteptăm invitația la nuntă!

Aici puteți viziona cel mai recent videoclip din repertoriul interpretei lansat în această toamnă!

Sursă info: facebook.md
Sursă info: youtube.com

Autor: Țîgîrlaș Tatiana

(451)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.