1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Doinița Gherman, anunț așteptat de fani: ,,În curând vine…"
Doinița Gherman, anunț așteptat de fani: ,,În curând vine…"

Doinița Gherman, anunț așteptat de fani: ,,În curând vine…"

66
0

Doinița Gherman, una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe, nu contenește să ne surprindă. Fie cu schimbările de look, fie cu aparițiile incendiare pe la evenimente sau cu melodii noi.

Cântăreața lucrează acum la un nou produs muzical pe ce-l va lansa în timpul apropiat și cu care speră să ne cucerească mai mult. Autoarele noii piesei sunt Ylva și Linda Perrson, cele cu care Doinița a mai colaborat pentru ,,Irresistible”, melodie cu care a participat la selecția națională Eurovision, poziționând-o mai mult de 3 săptămâni în toate topurile de la radio.

 

,,Prieteni, în curând vine noua mea piesă “Dance in flames”, semnată de Ylva și Linda Persson, alături de echipa lor – Niklas Bergqvist și Simon Johansson, din Suedia.
Mulțumesc și d-lui Sergiu Teacă pentru atitudine și profesionalism!!!”, a scris Doinița Gherman pe pagina sa de facebook.

Prieteni, în curînd vine noua mea piesa "Dance in flames", semnata de Ylva și Linda Persson, alături de echipa lor – Niklas Bergqvist și Simon Johansson, din Suedia.Mulțumesc și dlui Sergiu Teacă pentru atitudine și profesionalism!!!

Опубликовано Doinița Gherman 30 ноября 2017 г.

Autor: Cristina Zalujac

(66)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.