1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Eugen Doibani împlinește astăzi 30 de ani! Mama interpretului i-a dedicat un mesaj emoționant
Eugen Doibani împlinește astăzi 30 de ani! Mama interpretului i-a dedicat un mesaj emoționant

Eugen Doibani împlinește astăzi 30 de ani! Mama interpretului i-a dedicat un mesaj emoționant

65
0

Eugen Doibani își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Îndrăgitul artist împlinește 30 de ani. Cu această ocazie, prietenii, rudele, dar și colegii de breaslă i-au adus mesaje de felicitare, încă de la miezul nopții.

Cel mai important, dar și cel mai special mesaj a venit din partea mamei, Ludmila:

,, Mulțumesc Domnului că m-a ales pe mine să fiu mama ta.Pentru așteptările, străduințele și lacrimile mele sunt răsplătită cu cumsecadenia și omenia pe care le ai, dar și cu melodiile și versurile pe care le ascult PRIMA! Azi, acum 30 de ani am reușit să-ți dăruiesc viața, dar de fapt tu mi-ai daruit-o mie, fiindcă fără tine nu ar fi avut sens viața mea. La mulți ani scumpul nostru fecior! Să ne fii mereu sănătos și fericit. Te iubim enorm!!!”

Fericit și impresionat în același timp, interpretul a răspuns:

,,Mulțumesc mamunea mea scumpă , am scris prima oară și acum la fel cu mâna tremurândă pentru că sunt pătruns până la măduva oaselor de recunoștință și dragoste pentru că vă am pe voi aproape atât de îngeri și atât de ai mei și aș vrea din adâncul sufletului ca frumosul și bine să fie mereu în creștere în tandemul nostru dulce, vă iubesc tare mult și mă închin în fața voastră în semn de mulțumire pentru cea mai frumoasă viața pe care puteam să o visez , nu vreau să văd date în calendar și ani în valoare de 365 zile , ci o bogăție de momente care să ne facă să estimăm și să iubim viața pe care o trăim, vă iubesc și să vă păzească Dumnezeu și nu am nevoie de nimic în lumea asta mai mult decât să îi văd fericiți pe toți cei care mă fac mai fericit și mai puternic”.

Eugen Doibani alias Natan s-a născut la 11 noiembrie 1987, în orașul Orhei. 

Autor: Cristina Zalujac

(65)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.