1. Home
  2. Știri
  3. Explozia de la Rîșcani a afectat de DOUĂ ori televiziunea Busuioc TV
Explozia de la Rîșcani a afectat de DOUĂ ori televiziunea Busuioc TV

Explozia de la Rîșcani a afectat de DOUĂ ori televiziunea Busuioc TV

1.07K
1

Explozia de la Rîșcani a afectat de două ori colectivul echipei Busuioc TV, o data ca și oameni și în al doilea rînd  pe plan colegial.  În tragedia din Sectorul Rîșcani al capitalei, unde a avut loc o explozie într-unul din blocurile amplasate pe Bulevardul Moscovei, a avut de suferit și colegul televiziunii Busuioc TV, fiind vorba despre D-nul Alexandru Mocreac. Amintim că în seara de  6 octombrie curent în urma exploziei au avut de suferit 8 răniti, printre care și un pompier a fost agravat, 3 decedați, printre care și un copil cu virsat de 4 ani. Primele informații au fost despre faptul că explozia s-a datorat unei butelii de gaz, clădirea nefiind  gazificată, însă nu se știe nici pană la moment cauza cu exactitate, aceasta fiind doar o premiză.

Munca și agoniseala  pentru cele 4 familii s-au spulberat într-o singură clipă, cât și  economiile, tehnica de lucru și necesarul vestimentar nu m-ai există nici pentru colegul nostru, care era chiriaș de mai bine de 10 ani al acelui apartament. Cu ajutorul lui Dumnezeu, D-nul Alexandru a reușit să scape ca prin minune după ce apartamentele de la etajul vecin au cazut peste cel în care locuia. Rănile sunt multiple, sufletul și gîndul psihologic sunt la pămant, D-nul Alexandru rămânând doar în hainele în care era la ora actuală pregatit de somn, nereușind să salveze nimic în fața unui astfel de dezastru.

Se precizează că statul v-a oferi despagubiri în valoare de 10 milioane de lei pentru restaurarea apartamentelor, însă D-nul Alexandru nu va avea nici o bază de venit, fiind chiriaș. Rugămintea noastra este ca toți oamenii cu suflet mare, să ajute fiecare cu cât îi lasă inima și puterile pentru primul pas în noua viață a colegului nostru. Vă mulțumim!

Colectivul Busuioc TV susține și dorește să îi transmită D-ului Alexandru Mocreac că : Vă suntem alături indiferent de situație, la fel cum a-ți fost până în prezent și d-nv alături de noi !

 

S-a deschis un numar de cont, pe care îl atașăm mai jos:

Numele: Mocreac Alexandru

Cod fiscal: 0961610549584 (Banca Moldova Agroindbank)

Cont bancar: AGRNM2X

Nr de cont:MD97AG000000022592468171 (Moldova Agroindbank)

 

Autor: Ascherov Tatiana

(1065)

Comment(1)

  1. Îmi pare foarte rău de evenimentul produs la Blocul cu pricina și păcat de colegul de la Busuioc TV că suferă ne doare inima . Dumnezeu va avea grijă de el

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *