1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Fanfara ,,Anatol Cazac” a participat la parada din 6 august, desfășurată la Focșani. Urmărește cum a fost prestația instrumentiștilor
Fanfara ,,Anatol Cazac” a participat la parada din 6 august, desfășurată la Focșani. Urmărește cum a fost prestația  instrumentiștilor

Fanfara ,,Anatol Cazac” a participat la parada din 6 august, desfășurată la Focșani. Urmărește cum a fost prestația instrumentiștilor

191
0

Pe 6 august, în municipiul Focșani s-a desfășurat un eveniment cultural deosebit – Parada Fanfarelor. Manifestarea a avut în frunte șase ansamble muzicale, printre care și Fanfara ,,Anatol Cazac”. Instrumentiștii au primit invitația de participare din partea Elisei Stan, la recomandarea maestrului Nicolae Botgros.

,,Mulțumim organizatorilor pentru invitație, un festival la nivel și un public foarte călduros!!!
Mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru acest festival în deosebi maestrului N.Botgros pentru recomandare!!!”, a fost mesajul postat de artiști pe pagina lor de facebook.

Fanfara a fost fondată prin anii 2003-2004, de Anatol Cazac, doctor în studiul artelor, conferențiar universitar, Maestru în Artă, ca rezultat al mai multor solicitări pentru diferite evenimente culturale. Până în prezent, componența orchestrei a fost păstrată anume așa cum a gândit-o dl Anatol Cazac, având în repertoriul său creații de diferite genuri: clasică, de estradă, populară și balcanică.
Colectivul desfășoară o activitate prodigioasă, participând la diferite evenimente culturale, cum ar fi: Festivalul berii, Oktoberfest, Ziua Națională a Vinului ș.a.

Imagini din timpul paradei puteți urmări în filmulețul de mai jos, iar prestația bravilor noștri instrumentiști o puteți vedea începând cu minutul 6.00.

Autor: Cristina Zalujac

(191)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.