1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori! Vezi ce cadou a primit micuța Maria – Andreea
Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori!  Vezi ce cadou a primit micuța Maria – Andreea

Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori! Vezi ce cadou a primit micuța Maria – Andreea

271
0

A fost petrecere mare ieri în familia lui Adrian Ursu și Irinei Negară. Fetița lor, Maria – Andreea, a împlinit 4 anișori. Fericiții părinți au avut grijă ca odrasla lor să fie răsfățată ca o adevărată prințesă, așa că au organizat pentru ea la grădiniță un adevărat spectacol în care actorii erau cele mai apropiate persoane ale micuței.

Interpretul a postat un mesaj pe Facebook prin care a subliniat cât de fericit este că Maria – Andreea a apărut în viața lui.

,,Iată cadoul pentru Maria-Andreea!
Fata noastră a făcut azi 4 ani! ????
Eu și Irina, ne dorit pentru ea o copilărie fericită și liniștită, doar din acest motiv ea nu apare în poze și video în postările noastre! Merge la o grădiniță obișnuită (în Ialoveni) care ne place și se bucură de copilărie alături de alți 33 copii de copii/prieteni din grupa ei. Astăzi, aș fi putut să-i aduc animatori talentați, am fi putut merge la DisneyLand… dar ei îi place teatrul, îi plac la nebunie spectacolele! Cînd vin actorii, pentru ea e sărbătoare și merge cu și mai mare drag la grădiniță! ?
De ziua ei, am creat un spectacol cu personaje din viața reală: buneii Ghenadie și Zinaida, la care se joacă cu sora Irinei, Alina , cu pisica Viorica și iepurași adevărați, buneii Constantin și Marina, care îi fac măliguță și căsuță… Educătoarea d.Alina și dădaca Nastea, la fel au avut moment special în spectacolul nostru! Vecini, prieteni, cățeluș, urs din poveste… am încercat să nu uit de nimeni! ?
Mare surpriză, a fost Bety, prietena ei, alături de care am cîntat “De ziua ta”! ??
Azi am lăcrimat de bucurie, văzînd cum îi sclipesc ochii și cît de fericită zîmbește! O iubim mult și îi dorim tot binele din lume!
La mulți ani, Maria-Andreea!”

Iată cadoul pentru Maria-Andreea! Fata noastră a făcut azi 4 ani! ???? Eu și Irina, ne dorit pentru ea o copilărie fericită și liniștită, doar din acest motiv ea nu apare în poze și video în postările noastre! Merge la o grădiniță obișnuită (în Ialoveni) care ne place și se bucură de copilărie alături de alți 33 copii de copii/prieteni din grupa ei. Astăzi, aș fi putut să-i aduc animatori talentați, am fi putut merge la DisneyLand… dar ei îi place teatrul, îi plac la nebunie spectacolele! Cînd vin actorii, pentru ea e sărbătoare și merge cu și mai mare drag la grădiniță! ?De ziua ei, am creat un spectacol cu personaje din viața reală: buneii Ghenadie și Zinaida, la care se joacă cu sora Irinei, Alina , cu pisica Viorica și iepurași adevărați, buneii Constantin și Marina, care îi fac măliguță și căsuță… Educătoarea d.Alina și dădaca Nastea, la fel au avut moment special în spectacolul nostru! Vecini, prieteni, cățeluș, urs din poveste… am încercat să nu uit de nimeni! ? Mare surpriză, a fost Bety, prietena ei, alături de care am cîntat "De ziua ta"! ??Azi am lăcrimat de bucurie, văzînd cum îi sclipesc ochii și cît de fericită zîmbește! O iubim mult și îi dorim tot binele din lume! La mulți ani, Maria-Andreea! ?????

Опубликовано Adrian Ursu 2 октября 2017 г.

Foto: mamaplus.md

Autor: Cristina Zalujac

 

(271)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.