1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Firicel de busuioc 2018! Iată cum a fost la spectacolul aniversar
Firicel de busuioc 2018! Iată cum a fost la spectacolul aniversar

Firicel de busuioc 2018! Iată cum a fost la spectacolul aniversar

307
0

Cu ocazia celor 9 ani de activitate, Busuioc TV a organizat două mari spectacole pentru toți iubitorii de muzică populară și ușoară.
Seara de 31 ianuarie a cumulat cei mai îndrăgiți interpreți ai cântecului popular, care au desfătat publicul cu emoții, bucurie și atmosferă de vis.Evenimentul, moderat de Lenuța Gheorghiță și Ady Carp, a fost deschis de evoluția fără egal a Orchestrei ,,Fluieraș” condusă de Frații Ștefăneț. Scena a fost invadată de prestațiile artiștilor: Olga Ciolacu, Nicolae Glib, Maria Iliuț, Igor Rusu, Surorile Osoianu, Lenuta Gheorghiță, Ansamblul Folcloric Plăieșii și Nicolae Gribincea, Igor Cuciuc, Cornelia Ștefăneț, Nicolae Paliț, Grupul Etno Folcloric Ștefan Vodă staroste și cobzarul Tudor Ungureanu, Nătălița Munteanu, Mihaela Tabură, Valentin Butucel, Diamanta Paterău, Anatol Latîșev, Trio Vatra Neamului și Gabriel Nebunu.
Adriana Ochișanu a fost invitata specială a serii și, ca de obicei, a știut cum să facă atmosferă, încântându-i și chiar emoționându-i pe invitați.
Decernarea trofeelor a fost un moment așteptat atât de interpreți, cât și de spectatori. Conducerea televiziunii a decis să ofere nu unul, ci trei trofee, iar deținătorii lor au fost nimeni alții decât Frații Ștefăneț, Adriana Ochișanu și Gabriel Nebunu.

Și în cea de-a doua seară dedicată muzicii ușoare, tensiunea, emoțiile, bucuria și extazul au fost la ele acasă. Prezentatorii concertului, Doinița Gherman și Ady Carp, au promis de la început o seară de vis, și așa a fost!

Odată ce startul a fost dat cu succes, pe scenă și-au făcut apariția nume mari ai muzicii ușoare, dar și tinerele talente Ana Munteanu și Olga Verbițchi.
Invitați de onoare au fost Vitalie Dani și Anișoara Puică, iar alături de ei au mai evoluat: Ian Raiburg, Geta Burlacu, Gheorghe Topa, Sunstroke Project, Olia Tira, Adrian Ursu, Aura, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, Liliana Prado, Ady Carp, Valentin Uzun și Formatia Tharmis, Doinița Gherman, Dianna Rotaru, Veaceslav Busuioc și Mariana Mihailă.
Deținătorii trofeelor au fost: Olga Verbițchi, Anișoara Puică, Ady Carp și cei care au acompaniat marele spectacol -Angry Band.

Cele două spectacole au fost o adevărată sărbătoare a cântecului. Și promitem să păstrăm tradiția în fiecare an de a organiza concerte frumoase pentru voi!

Autor: Cristina Zalujac

(307)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *