1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Formația Catharsis sărbătorește anul acesta 20 de ani de carieră! Soliștii fac bilanțul realizărilor
Formația Catharsis sărbătorește anul acesta 20 de ani de carieră! Soliștii fac bilanțul realizărilor

Formația Catharsis sărbătorește anul acesta 20 de ani de carieră! Soliștii fac bilanțul realizărilor

220
0

Catharsis, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor două decenii, celebrează anul acesta 20 de ani de activitate artistică. Aceasta a fost formată  în 1997 şi compusă din soliştii Ion Raţă şi Mihai Budurin. De-a lungul timpului formaţia a lansat 4 albume şi a susţinut concerte în Rusia, România, Germania, SUA, Portugalia, Uzbekistan, Azerbaidjan și Kazahstan. 

Au cântat melodii pe versurile marilor poeți ca: Mihai Eminescu, Dumitru Matcovschi, Adrian Păunescu, Tudor Arghezi, Andrei Vartic ş.a.

,,Douăzeci de ani au trecut cât o clipită, dar considerăm că suntem la mijloc de cale și avem încă multe de realizat. Avem patru albume Catharsis și câte unul solo, lucrăm la celelalte… Cea mai mare realizare e starea de bine la care am ajuns, aprecierea și susținerea publicului. Ne dorim să avem și în continuare inspirație pentru piese frumoase, de viață, cu mesaje puternice în care să se regăsească cât mai multă lume, așa cum de fapt a fost și până acum!”, au spus soliștii formației pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(220)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *