1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Gabriel Nebunu: ,,Trofeul Firicel de Busuioc pentru mine este cel mai important premiu de până acum”
Gabriel Nebunu: ,,Trofeul Firicel de Busuioc pentru mine este cel mai important premiu de până acum”

Gabriel Nebunu: ,,Trofeul Firicel de Busuioc pentru mine este cel mai important premiu de până acum”

686
0

Al nouălea an consecutiv Busuioc TV organizează un concert extraordinar “Firicel de Busuioc”, cu ocazia aniversării. Anul acesta au fost organizate două mari spectacole. Primul avut loc pe 31 ianuarie, ediția de muzică populară, iar al doilea pe 1 februarie, ediția de muzică ușoară. În cadrul evenimentului au fost premiați cu trofeul “Firicel de Busuioc 2018” mai mulți interpreți.

Pentru Gabriel Nebunu este nu doar o premieră participînd la concertul aniversar BusuiocTV, dar și un debut aflându-se pentru prima dată pe scena Palatului Național.

“M-au copleșit emoțiile încă cu o săptămână înainte de spectacol, fiind conștient că voi avea în spatele meu o orchestră mare și profesionistă cea a Fraților Ștefăneț, orchestra “Fluieraș” iar în fața mea un juriu, frumosul nostru public de la Chișinău. Organizarea spectacolului a fost la cel mai înalt nivel. Am fost alintați noi interpreții, cu tot ce este mai frumos și profesionist. O orchestră minunată, un sunet de înaltă calitate, cameramani de nădejde și desigur nu în ultimul rând, un public select care știe cel mai bine cum să aprecieze adevăratele valori ale neamului nostru.”

Trofeul Firicel de Busuioc este un imbold pentru Gabriel, motivându-l să devină mai bun în ceea ce face și să fie un profesionist, ne-a mărturisit acesta.

“Trofeul Firicel de Busuioc pentru mine este cel mai important premiu de până acum, pentru că sunt la început de carieră când nu este chiar atât de simplu și ușor. Este un imbold de a merge mai departe pe drumul cântecului popular și mă obligă desigur totodată să fiu un profesionist, să am un repertoriu adecvat și să bucur oamenii, să-i fac mai des să zâmbească. Spectacolul Firicel de Busuioc m-a botezat cu un mare trofeu și cu fericita șansă de a cânta la Palatul Național Nicolae Sulac”. 

 

(686)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *