1. Home
  2. Știri
  3. HIT-UL IUBIRII! Băieții din Trupa Akord au creat extaz cu noua piesă- “Unde, unde”
HIT-UL IUBIRII! Băieții din Trupa Akord au creat extaz cu noua piesă- “Unde, unde”

HIT-UL IUBIRII! Băieții din Trupa Akord au creat extaz cu noua piesă- “Unde, unde”

660
0

Igor Sîrbu și Eduard Malareu, băieții din Trupa Akord, au lansat piesa cu denumirea “Unde, unde”.

Versurile piesei relatează o continuă căutare a sentimentului de iubire, iar interpretarea este îmbinată de emoții controversate, atât de melancolie cât și extaz, declanșând un adevărat amalgam de trăiri!

“Știți cum sunt băieții când își caută iubirea cea mare? Așa ca și noi în noul clip “UNDE, UNDE”. Uneori romantici, uneori înfumurați, alteori cu efecte speciale, sclipitori și naivi până la amuzament. Provocați de prietenul nostru, talentatul regizor Roman Burlaca, am dat curs filmărilor împreună cu echipa BR Films. Producția a ieșit, ca la carte, 2 în 1: și fresh și retro, și energizantă și melancolică, excelent de dansat cu gașca la petreceri.” au declarat protagoniștii despre realizarea produsului muzical, pe pagina de socializare Facebook.

Versurile piese sunt create de către Iurie Badicu, la muzică au lucrat mai mulți artiști precum: Iurie Badicu, DARA, Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Cătălin Caragea, de mix și master s-a ocupat Sergiu Teacă, iar Orchestrația dinamică și conceptul de producție dețin amprenta interpretului, textierului și compozitorului: Eugen Doibani NATAN.

Dacă nu ați reușit să ascultați noul produs, urmariți-l în link-ul de mai jos:

Publicul a fost copleșit de realizarea baieților de la Akord și le-au susținut producția prin comentarii și aprecieri favorabile.

Autor: Ascherov Tatiana

(660)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *