1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. IGOR CUCIUC, despre fiica lui: ,,Sunt extrem de fericit că-mi duce mai departe numele…” Iată cu cine colaborează Andreea!
IGOR CUCIUC, despre fiica lui: ,,Sunt extrem de fericit că-mi duce mai departe numele…” Iată cu cine colaborează Andreea!

IGOR CUCIUC, despre fiica lui: ,,Sunt extrem de fericit că-mi duce mai departe numele…” Iată cu cine colaborează Andreea!

75
0

Igor Cuciuc are toate motivele să fie mândru de fiica sa, Andreea. E frumoasă, talentată, energică, și are toate șansele să devină o cântăreață de succes. Tânăra cântăreață pregătește un videoclip nou în colaborare cu Orchestra Lăutarii. Este vorba despre o bătută intitulată ,,Moldoveancă cu mult foc”.

,,Sunt bucuros că fiica mea Andreea îmi calcă pe urme, și-mi duce mai departe numele prin muzica populară! Eu și soția mea când am auzit cum se contopește și se potrivește vocea Andreei cu Orchestra Lăutarii, am înțeles că avem o comoară în casă și o viitoare cântăreată pentru poporul nostru drag!!!
Mulțumim din suflet maestrului Nicolae Botgros că o susține pe Andreea și sperăm să iasă ceva frumos din noua colaborare! Succes Andreea Cuciuc și Orchestra Lăutarii!!!”, a spus Igor Cuciuc pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(75)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *