1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Interpreta Aliona Sorocovscaia a fost plagiată : “Ne vedem în judecată!”
Interpreta Aliona Sorocovscaia a fost plagiată : “Ne vedem în judecată!”

Interpreta Aliona Sorocovscaia a fost plagiată : “Ne vedem în judecată!”

91
0

Aliona Sorcovscaia, interpretă a plaiului basarabean, a avut parte de un șoc în viata ei atunci când a aflat că una dintre piesele sale, este de fapt piesa “altcuiva” de peste Prut.  Scandalul s-a produs între Aliona și Cristina, la capătul telefonului dupa ce Aliona a fost informată că cineva  cântă în premieră piesa sa “Mă rog mamă, mă rog tată” la unul dintre posturile muzicale din România.

Basarabeanca a informat publicul prin mesajul afișat pe contul personal de facebook : “Astăzi este ziua șocului!!!
Am fost anunțată frumos printr-un link, cum a fost plagiată piesa mea “ Mă rog, mamă, mă rog, tată” de Cristiana Pascu și pusă pe Facebook drep piesă personală.
Întrebarea mea este: oare chiar atît de greu este să scrii că e COVER?
Și pe lîngă faptul ăsta o filmează la Etno TV drept ( chipurile original).
Bine că și-a înțeles greșeala, După ce Ciurea Sergiu a anunțat-o că ne vom vedea în judecată, a șters postarea din data de 9 August.
Dar, piesa oricum este în playlist-ul Etno TV, mi se pare corect să fie eliminată. Rog, colegii de peste Prut aveți curaj să menționați cine are drept de autor, indiferent a cui e piesa, indicați Nume și Prenume. Cer corectitudine.

Aliona a anunțat publicul și în cele din urmă și de faptul că tatăl Cristinei și-a cerut scuze personal în mediul virtual pintr-un mesaj în care îi explica că nu a știut a cui este piesa.

(91)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.