1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Interpreta Kătălina Rusu se integrează în categoria “SOȚIE”: FOTO

Interpreta Kătălina Rusu se integrează în categoria “SOȚIE”: FOTO

123
0

Frumoasa moldoveancă și interpretă, Kătălina Rusu, și-a oficializat în decursul săptamânii trecute relația, alături de omul de afaceri Andrei Croitoru, toate acestea fiind organizate în liniște și fără ochii presei. Kătălina a fost invitată în cadrul unei emisiuni, după ce în mediul online începuse să se discute apariția unor poze cu aceasta în fața stării civile.

“Nu ne-am dorit să facem mare tam-tam, fericirea iubește liniște, să nu fie strigată. A fost un eveniment de suflet. Am primit binecuvântarea Celui de Sus și e cel mai frumos și important ce s-a întâmplat în viața noastră. Cel mai emoționant moment a fost… am cerut binecuvântarea părinților cu o seară înainte, a fost frumos, demn de filme, Andrei s-a pus într-un genunchi în fața părinților. Apoi am mers și la mămica lui. Am vrut să fie în familie, cu cei mai dragi” – a povestit Kătălina.

 

Kătălina a vorbit și despre părinții spirituali pe care i-au ales pentru a le fi alături în acest pas al eternității : “Sunt niște nași de excepție, foarte pozitivi. Poate cineva s-ar gândi că e diferență de vârstă, dar nu este așa, ne înțelegem foarte bine. Îi iubim mult. Noi cu doamna Luminița, cu nașa, ne cunoaștem de multă vreme, era o chimie aparte, ne apropiam la evenimente, stăteam alături, discutam, făceam fotografii. A rămas uimită când i-am spus că vreau să-mi nașă, a răspuns foarte repede. Nici nu m-am așteptat să fie foarte calzi amândoi. Petrecerea urmează să fie, o să aflați”, – a povestiti Kătălina în fața micilor ecrane despre ce urmează cât și despre nașa acesteia, nutriționista Luminița Suveica.

Autor:  Ascherov Tatiana

 

(123)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.