1. Home
  2. Știri
  3. Interpreta Liliana Prado este în toiul pregătirilor pentru mult așteptatul concert
Interpreta Liliana Prado este în toiul pregătirilor pentru mult așteptatul concert

Interpreta Liliana Prado este în toiul pregătirilor pentru mult așteptatul concert

102
0

Interpreta autohtonă Liliana Prado și totodată Directorul general al televiziunii Busuioc TV, este în toiul pregătirilor pentru grandiosul concert ce se anunță.

La data de 24 noiembrie, la Sala Palatului “Nicolae Sulac”, din orasul Chișinau, începând cu orele 18:00 în cadrul concertului Parada Noutăților Muzicale, ediția muzică ușoară, interpreta v-a urca pe scena pentru a aduce publicului emoții constructive, bazate pe sentimentul  ce sta ascuns în sufletele fiecăruia, fiind vorba despre incomparabila emoție a iubirii.

Fiind curioși despre ce se pregătește, interpreta ne-a mărturisit următoarele: “Voi cânta pentru prima dată, pe scena Palatului Național, piesa ce are la baza acuratețea sentimentului de dragoste, deaceea sper să prinda bine la public, și în sufletele fiecăruia să semnaleze fiorii dulci ai iubirii, pentru că este o piesa destul de ritmată. Piesa ce o voi interpreta poarta denumirea: “Ia iubire de la mine” (text\muzica:Eugenia Andrieș), iar versurile  emană doar savoarea frumosului. Desigur, încă stau pe gânduri în ceea ce privește ținuta vestimentară pentru că trebuie să aleg ceva care să mă reprezinte atât pe mine cât și versurile piesei. Rămâne să așteptăm și să înfruntăm emoțiile, transformându-le în buna dispoziție a publicului . ”

 

Autor:Ascherov Tatiana

(102)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.