1. Home
  2. Uncategorized @ro
  3. Interpreta Tatiana Spînu și polițistul Andrei Rotaru s-au căsătorit și au avut o nuntă de proporțiile superlativului!
Interpreta Tatiana Spînu și polițistul Andrei Rotaru s-au căsătorit și au avut o nuntă de proporțiile superlativului!

Interpreta Tatiana Spînu și polițistul Andrei Rotaru s-au căsătorit și au avut o nuntă de proporțiile superlativului!

206
0

Tatiana Spînu și celebrul polițist Andrei Rotaru, și-au oficializat destinele în data de 26 mai curent, jucandu-și nunta cu oaspeți impunători din showbiz-ul autohton!

Sfârșitul lunii mai, curent, a întregit destinele celor doi, într-o grandioasă locație din afara capitalei, iar mireasa a fost cea care a pus în suspans presa autohtona prin rochia spectaculoasă în nuanță de yvor-fin, etalată la brațul costumului clasic îmbracat de către mire.

Nunta interpretei a fost moderată de Lilu Ojovan, iar invitații care au creat atmosfera memorabila au fost: baieții din formația Akord, Trupa Brio Sonores, cât și interpretele Corina Țepeș, Tatiana Heghea, Gloria Gorceag, Nicoleta Cotorobai, Diana Grigor, iar pe partea muzicii cu alai de petrecere moldav, au fost Iulian Corochi şi Lăutarii, Vladimir Fotescu și alții.

Dansul mirilor a fost valsat pe frumoasele versuri, recunoscute la nivel mondial, ale melodiei “Dulcea și tandra mea fiară”, ce îi aparțin marelui artist Eugen Doga, fiind interpretată live de Cătălina Carauș.

Busuioc TV – transmite: Căsnicie temeinică și frumoasă! Casă de Piatră Tatiana și Andrei Rotaru!

Autor: Ascherov Tatiana

(206)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.