1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Interpreta Victoria Lungu și fiica sa Valeria evidențiază “meteorologia dragostei”
Interpreta Victoria Lungu și fiica sa Valeria evidențiază “meteorologia dragostei”

Interpreta Victoria Lungu și fiica sa Valeria evidențiază “meteorologia dragostei”

492
0

Îndrăgita artista autohtonă, Victoria Lungu, a lansat un proaspăt videoclip, al piesei intitulate “La meteo”, în care protagonista principală este fiica acesteia, frumoasa Valeria. Videoclipul noii producții,  a găzduit  aluzia unei povești de dragoste inspirată din viața reală.  Valeria, a filmat scene excentrice de pasiune, dragoste, ură și pierzanie de calm, toate aceste constituind multitudinea de emotii petrecute sub sentimentul  dragostei. Fiica artistei și-a îmbinat cu succes abilitățile dobândite, fiiind protagonista principală, regizorul și totodată stilistul mamei sale. Interpreta Victoria Lungu, a avut o altă imagine de această dată, optand pentru o tunsoare bob brunet îmbinat cu imaginea femeii fatale.

 

“Producătorul dar și regizorul videoclipului este fiica mea Valeria, cea care s-a filmat în videoclip. Este o poveste de dragoste, expusă prin prisma inspirației din viata reală. Actorul este același ca și în prima piesă a triologei, “De vină este vara” fiind piesa de început a proiectului și  cea de-a doua parte a triologiei  este “La meteo” , urmând partea a  treia care rămane să fie surpriza, însă momentan ținem totul sub anonimat, păstrând suspansul pentru final. Pot spune doar că triologia, vorbește despre o nouă viziune a regizorului, cea care schimbă destine. ” – a declarat Victoria Lungu și fiica acesteia Valeria, pentru Busuioc Tv.

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, de text, muzică și orchestrație s-a ocupat, Radu Duminică, iar actorii care au elaborat scenele din videoclip sunt: Valeria Lungu, GIuliano Antonio Enache și Radian Avramescu.

 

Autor: Ascherov Tatiana

(492)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.