1. Home
  2. Știri
  3. Ion Paladi înroșește butonul de “replay” pe YOUTUBE și deține 100 mii de abonați! Artistul a fost premiat cu “BUTONUL DE ARGINT”
Ion Paladi înroșește butonul de “replay” pe YOUTUBE și deține 100 mii de  abonați! Artistul a fost premiat cu “BUTONUL DE ARGINT”

Ion Paladi înroșește butonul de “replay” pe YOUTUBE și deține 100 mii de abonați! Artistul a fost premiat cu “BUTONUL DE ARGINT”

206
0

Ion Paladi se bucură de o proaspătă performanță în mediul online-ului, fiind premiat de către Youtube cu butonul de argint! Artistul are parte de o familie virtuală de peste 100 mii abonati, iar aceasta nu este singura laudă la capitolul online.

Ion Paladi a acumulat 25 milioane de vizualizări la una dintre piesele etalon ale carierei muzicale, “Bine-i șade mesei mele”, acompaniată de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine nu doar pe Youtube, dar și pe pagina mea de Facebook și de Instagram. Visul meu este să ajungem la un milion de abonați pe canalul meu de Youtube”, menționează interpretul. 

Cu ocazia obținerii butonului de argint, interpretul a realizat un video în care își împărtășește emoțiile și mulțumirile față de public.

Autor: Ascherov Tatiana

(206)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.