1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Iuliana Țîra ne prezintă al doilea videoclip din carieră ,,Înger de fetiță” | VIDEO
Iuliana Țîra ne prezintă al doilea videoclip din carieră ,,Înger de fetiță” | VIDEO

Iuliana Țîra ne prezintă al doilea videoclip din carieră ,,Înger de fetiță” | VIDEO

328
0

Iuliana Țîra își surprinde ascultătorii cu un nou videoclip de muzică populară la piesa ,,Înger de fetiță”. Melodia a fost realizată în colaborare cu Oleg Sainciuc, dirijorul orchestrei ,,Plai Moldovenesc”.
Versurile noii producții au fost scrise chiar de interpretă, în una din cele mai frumoase perioade din viața ei: ,,Am scris această piesă în perioada în care eram însărcinată cu fetița mea, Irma. Cred că fiecare părinte se poate regăsi în aceste versuri. Copiii reprezintă cel mai frumos dar și cea mai mare bucurie pentru o mamă”, a spus cântăreața pentru Busuioc TV.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a două zile, iar de regia lui s-a ocupat Maxim Chisniceanu. În el apare și fetița interpretei.

Clipul a născut emoții pe chipurile multor urmăritori, mulți dintre ei s-au încumetat să-i scrie cu scopul de ai mulțumi pentru această lucrare.
,,Am primit foarte multe mesaje de felicitare din partea celor care mă cunosc și nu numai. Vă mulțumesc și mă bucur că piesa mea a reușit să răscolească sufletele multor oameni”, a adăugat Iuliana Țîra.

Cântăreața ne-a dezvăluit că vor mai urma și alte surprize frumoase. Așadar, așteptăm să vedem cu ce ne va mai suprinde!

Autor: Cristina Zalujac

(328)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.