1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Luna OCTOMBRIE găzduiește scopuri caritabile: “VINTAGE BAZAAR”

Luna OCTOMBRIE găzduiește scopuri caritabile: “VINTAGE BAZAAR”

98
0

Toamna aceasta, la data de 21 octombrie v-a avea loc târgul de caritate prin care se  contribue la salvarea vieţii micuţei Amelia.

Mesajul disperat al mamei a ajuns destul de viral pe internet: ”Amelia Morari este o fetiță dulce, cu un zâmbet molipsitor și poftă de joacă mereu, trece de la început de viață prin momente grele. A fost diagnosticată la doar 7 luni cu Rabdomiosarcom embrionar. Totul a început de la un banal “nodul” iar în urma intervenției, analizele au arătat că totul este mult mai grav. În urma analizelor și investigațiilor s-a adeverit diagnosticul și care a venit ca o pedeapsa pentru noi toți. Nimic nu mai este la fel, și cerul s-a schimbat cu pământul. Fiecare zi este o grea încercare și totodată o speranță. Noi credem și sperăm în bunul Dumnezeu, credem în bunătatea oamenilor, credem în minuni! Vă rog să ne ajutați, să ne fiți alături în lupta noastră pentru viața scumpei Amelia !”

Acest mesaj nu a putut să treacă neobservat, așa că nume cunoscute ale industriei muzicale autohtone precum: interpretele Mariana Mihăilă, Corina Ţepeș, Adriana Ochișanu, Liliana Prado -interpretă și Director Busuioc TV, cât și Nadia Darie – jurnalist și Director al portalului Ea.md, vor contribui la strângerea de fonduri pentru a da o mană de ajutor la șansa la viaţă a Ameliei. Vedetele își vor scoate la vânzare o bună parte a garderobei vestimentare, alături de restul persoanelor cu voinţă pentru a participa și ajuta.

Târgul se va desfășura între orele 10:00-16:00 la adresa indicată în afiș. Sunt asteptaţi toţi doritorii !

Autor: Ascherov Tatiana

(98)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *