1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Mariana Mihăilă alături de fiul ei Marius în cel mai nou videoclip pe care-l va lansa în curând!
Mariana Mihăilă alături de fiul ei Marius în cel mai nou videoclip pe care-l va lansa în curând!

Mariana Mihăilă alături de fiul ei Marius în cel mai nou videoclip pe care-l va lansa în curând!

104
0
Recent, Mariana Mihăilă a avut parte de momente extrem de emoţionante, şi anume ceremonia de creştinare a fiului. Pentru el, a fost organizată şi o petrecere fastuasă la care au fost prezenţi toţi apropiaţii interpretei, dar şi artişti de la noi cu renume.
 
Surpriza serii a fost atunci când Mariana Mihăilă a interpretat în premieră piesa “Îngeraşul meu”, dedicată micuţului Marius. Acum cântăreaţa lucrează şi la un videoclip pentru ea, iar primele secvenţe au fost filmate. Pentru filmări a fost ales un decor de poveste cu apus de soare, într-un lan de grâu, departe de aglomeraţia oraşului. “Totul a ieşit cum nu se putea de bine!”, spune interpreta. Asta pentru că a avut alături o echipă de profesionişti care au ştiut să-i pună în evidenţă feminitatea, frumuseţea, dar şi să reuşescă să transmită tuturor o parte din momentele de gingăşie a celor doi.
19553454_1447348391990436_1623766057_n
33333333
Costumele au fost alese de designerul Alina Bradu, iar la coafură şi machiaj au lucrat Victoria Ghecrea şi Ecaterina Chiticari. Odată cu această ocazie, artista a realizat şi prima şedinţă foto în care apare alături de fiul ei.
iiiiiii
,,,,,,,,
„Lanul de grâu şi apusul de soare ne-au cucerit pe toţi. Pot spune că a fost ceva unic, emoţii de nedescris… Ne-am distrat de minune, am zâmbit, am admirat frumusețea naturii, şi ne-am unit forţele şi ideile pentru a realiza ceva frumos. Ţin să mulţumesc întregii echipe cu care am lucrat! Mă bucur că și fiului meu i-a plăcut. Dădea necontenit din mânuțe și din piciorușe de fericire.” , a spus Mariana Mihăilă pentru Busuioc TV.
Autor : Cristina Zalujac

(104)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.