1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Mark Stam a lansat un videoclip nou: ,,Îți reprogramează atitudinea față de toate lucrurile”
Mark Stam a lansat un videoclip nou: ,,Îți reprogramează atitudinea față de toate lucrurile”

Mark Stam a lansat un videoclip nou: ,,Îți reprogramează atitudinea față de toate lucrurile”

120
0

După succesul fulminant la piesa ,,Doar noi”, Mark Stam revine cu un nou videoclip la piesa ,,Impar”. Pentru versurile producției cântărețul a colaborat cu Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și Irina Cupko. 

Artistul cântă despre acea iubire neîmpărtășită, care te schimbă, te modelează, îți reprogramează viziunea față de anumite lucruri. 

,,#Impar nu e un stil de viață, nu e o alegere, nu e o autostradă cu două sensuri și cu posibilitatea de a te întoarce oricând vrei tu … e un blestem, un râu cu curenți și repezișuri, care te duce involuntar pe meleagurile necunoscute a propriei lumi interioare, îți reprogramează atitudinea față de toate lucrurile, iar prin sistemul nervos curge ,,neemoția” și indiferența, inima nu mai bate, ci se usucă asemeni unui trandafir, odată cu fiecare petală care cade… cade câte o bucată din mozaicul care cândva erai tu și asta te sperie. Atunci începi să lovești din toată puterea pieptul tău, sperând că brusc inima va începe să bată, și va schimba alb/negru într-o gamă frumoasă de culori …sper să vă regăsiți în ea așa cum ne regăsim și noi. E pentru voi, Dragilor ❤”, a spus  Mark Stam despre videoclip.

Autor: Cristina Zalujac

 

 

 

(120)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.