1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. Nu poți să nu plângi! Sub bagheta lui Oleg Baraliuc și iscusința a doisprezece artiști s-a lansat piesa – “Îngeri cu halate albe”
Nu poți să nu plângi! Sub bagheta lui Oleg Baraliuc și iscusința a doisprezece   artiști s-a lansat piesa – “Îngeri cu halate albe”

Nu poți să nu plângi! Sub bagheta lui Oleg Baraliuc și iscusința a doisprezece artiști s-a lansat piesa – “Îngeri cu halate albe”

15.72K
0

Doisprezece artiști ai Republicii Moldova și-au oferit aportul pentru realizarea piesei: “Îngeri cu halate albe”. Versurile producției îi aparțin Marinei Morozniuc Adam, iar aranjamentul muzical este realizat de către compozitorul Oleg Baraliuc.

Creația muzicală este despre cei care au jurat omenie, responsabilitate și empatie sistemului medical, acolo unde s-a demonstrat că nu este doar despre dragostea față de știință, ci despre oameni.

În această perioadă în care năpasta și-a făcut prezența considerabil, oamenii de arta au ripostat cu recunoștința expusă prin intermediul piesei realizate.

“Anul 2020, marcat de conducerea RM drept ANUL DOCTORILOR . De ziua lucrătorului medical și a farmacistului, interpreți și actori moldoveni, reprezintanți ai muzicii populare și a muzicii ușoare, vocaliști și instrumentiști, sub bagheta compozitorului Oleg Baraliuc, aduc un omagiu tuturor medicilor, din toate vremurile. Echipa oamenilor de cultură lansează din toată inima o odă, un IMN neobosiților ”Îngeri, în halate albe”. Muzică Oleg Baraliuc, versurile Marina Morozniuc Adam. Cu toată recunoștința și adâncă plecăciune!” – s-a comunicat pe canalul de YouTube al artistului Oleg Baraliuc.

Vă lăsăm să apreciați mai jos interpretarea artiștilor, cât și regia videoclipului:

Sursa info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(15723)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *