1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Olga Ciolacu: “Am superstiții…" Vezi ce superstiții are Olga Ciolacu, dar și cât de superstițioși sunt artiștii de la noi
Olga Ciolacu: “Am superstiții…" Vezi ce superstiții are Olga Ciolacu, dar și cât de superstițioși sunt artiștii de la noi

Olga Ciolacu: “Am superstiții…" Vezi ce superstiții are Olga Ciolacu, dar și cât de superstițioși sunt artiștii de la noi

210
0

Cu toate că trăim într-o epocă avansată din punct de vedere științific, superstițiile continuă să fie răspândite. De multe ori, când vedem o pisică că ne taie calea, când vârsăm puțină sare, sau când ne mănâncă palma stângă, sau dreaptă, ne întrebăm dacă suntem persoane superstițioase. Mulți dintre oameni cred în ele și caută sensuri la diferite întâmplări din viața lor.

Dar oare cât de superstițioși sunt interpreții noștri?

Costi Burlacu           

 Niciodată n-am crezut, bine poate când eram mai mic și îi ascultam pe cei mai mari care credeau în superstiții, dar de fapt nu vreau să cred în ele și consider că nu sunt altceva decât o invenție”.

Olga Ciolacu

Am superstiții… Dacă mă mănâncă mâna stângă, voi primi neapărat bani. Dacă îmi trece motanul negru pe dinainte n-o să-mi meargă bine… Eu cred în superstiții și cred că n-au apărut pe loc gol, au ele un temei oarecare”.

Natalia Olaru          

Nu sunt o persoană superstițioasă. Niciodată nu am crezut în superstiții’.

Corina Țepeș              

 Eu nu cred în superstiții, niciodată nu am ținut cont de ele, de ceea ce se zvonește. Le cunosc de la prieteni, de la părinți, de la bunei, dar nu cred în ele”.

Valentina Cojocaru

Nu cred în superstiții și nu mă las influențată de ele”.

Doina Arsene  

 “Am trăit într-un mediu provincial unde toate stările legate de mister prind viață. Superstițiile la țară sunt niște lucruri de care se ține foarte mult cont… Recunosc că mai țin de unele superstiții, este adevărat. O superstiție pentru mine sunt visele și tălmăcirea lor“.

O superstiție, fie ea pozitivă sau negativă poate influența asupra vieții tale, o poate îmbunătăți sau înrăutăți. Totul depinde de credințele pe care le formează fiecare.

Autor : Cristina Zalujac

(210)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.