1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Olga Ciolacu: ,,Vă mărturisesc un adevăr din căsnicia cu soțul meu…"
Olga Ciolacu: ,,Vă mărturisesc un adevăr din căsnicia cu soțul meu…"

Olga Ciolacu: ,,Vă mărturisesc un adevăr din căsnicia cu soțul meu…"

154
0

Olga Ciolacu și Valentin Bătrânac au peste 40 de ani împreună și pot servi drept exemplu pentru multe cupluri de la noi.

Soții iubesc să-și facă unul altuia surprize, iar cea mai recentă a venit din partea lui Valentin. Interpreta a decis să-și împartă bucuria și cu fanii virtuali, așa că a ales să posteze pe pagina ei de facebook următoarele:

,,Dragii mei, Vă mărturisesc un adevăr din căsnicia cu soțul meu, Valentin, care permanent vrea să-mi facă surprize plăcute…Azi seara ce-a făcut? Mi-a deschis arhiva video și m-a încântat cu o melodie , interpretată de mine cu mulți ani în urmă, dar, sper, se pretează cu această toamnă aurie…Voi ce ziceti? Am cântat-o cu orchestra lui Gheorghe Șevcișin, prezentarea mi-a facut-o Tudor Gheorghe pentru care soțul meu , în toamna anului “90, a organizat primele spectacole la Tighina (Bender), Chișinău și Orhei.”

AM STRÂNS TOAMNĂ DUPĂ TOAMNĂ…

Dragii mei, Vă mărturisesc un adevăr din căsnicia cu soțul meu, Valentin, care permanent vrea să-mi facă surprize plăcute…Azi seara ce-a făcut? Mi-a deschis arhiva video și m-a încântat cu o melodie , interpretată de mine cu mulți ani în urmă, dar, sper, se pretează cu această toamnă aurie…Voi ce ziceti? Am cântat-o cu orchestra lui Gheorghe Șevcișin, prezentarea mi-a facut-o Tudor Gheorghe pentru care soțul meu , în toamna anului "90, a organizat primele spectacole la Tighina (Bender), Chișinău și Orhei.

Опубликовано Olga Ciolacu Official 7 ноября 2017 г.

Autor: Cristina Zalujac

(154)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.