1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. OLIVIA-CARMEN PRADO are 10 ani, iar de 8 ani este MODEL DE SUCCES în INDUSTRIA MODEI și a DANSULUI
OLIVIA-CARMEN PRADO are 10 ani, iar de 8 ani este MODEL DE SUCCES în INDUSTRIA MODEI și a DANSULUI

OLIVIA-CARMEN PRADO are 10 ani, iar de 8 ani este MODEL DE SUCCES în INDUSTRIA MODEI și a DANSULUI

143
0

Olivia – Carmen Prado, este o fetiţă din Republica Moldova, care este model. Mica eroină nu ezita să se ocupe de activitățile profesionale chiar și în etapa auto-izolarii, progresează și lucrează pentru Concursul de modă din California, unde a fost selectată pentru acest an.

Fashionista are zece ani, iar cariera ei este motiv de mândrie absolută pentru mama sa, Liliana Cazac, cea care deține la rândul ei darul de a face oamenii fericiti prin cântec. Cu ochi ce posedă responsabilitate și izbavirea tuturor obstacolelor, micuța a cucerit juriul și publicul, la o multitudine de evenimente internaționale cu ai săi ochi căprui ce învăluie o privire cu adevărat răvășitoare.

În prezent Olivia are 10 ani, un copil cât 10 minuni! Cântă de la 2 anișori, deține piese proprii, videoclipuri, a studiat pianul, dansul, și-a creat o colecție impunatoare de articole vestimentare în propria garderobă, iar mai nou se poate declara, aproape coreograf.

Olivia- Carmen a cunoscut succesul încă de la 2 anișori, atunci când a facut cunoștință cu podiumul pentru defilarea mai multor branduri autohtone de modă, pășind pe treapta de start către o carieră strălucită în care s-a evidențiat prin frumusețe naturală, talent și chip angelic.

Micuța deține o colecție impunătoare de merite artistice, medalii, trofee, peste 50 de diplome obținute în urma participării la zeci de spectacole naționale cât și internaționale. A fost selectată la concursuri internaționale, iar datorită devotamentului sârguincios, a fost desemnată și la participarea fără plată, ca mai apoi să se întoarcă cu Premiul cel Mare, aducând în țară două coronițe din cristale bohemia. A perseverat de la an la an la an câștigând diferite titluri.

Carantina reprezinta pentru ea un proces intens de pregătire pentru un viitor impunător. Deși studiile sunt sistate, ea nu se plictisește! Este sârguincioasă atât la școală, tocmai de aceea nu uită să-și facă temele pentru acasă, însă înainte de teme, micuța repetă mișcări de dans, după care poate merge împlinită să-și facă temele – a povestit, Liliana Cazac.

Până în prezent fashionista deține tilul de Mini MISS Europa, “Best Costume in Fashion Show” – Coco Chanel – White Glamour- ținută cu care a luat locul I , în 2015 a luat locul I la categoria 3-5 ani “Best Teerney – Weeney Top Model” 2015- “Absolute Best Talent”, ( categoria 3-5 ani) din Republica Cehă, “Absolute Petite Photomodel”, Locul I la Festivalul “Golden Apple” – secțiunea modeling-dans și dans contemporan , “Prime Dance Trophy” – internațional, iar acestea sunt doar câteva dintre rânvitele titluri obținute.

Olivia este hotărâtă să câștige Concursul Internațional “Our Little Miss” ce se va desfășura în acest an în California, tocmai de aceea micuța lucrează intens în această perioadă de izolare pentru atunci când se va anunța restaurarea activităților de odinioară și încetarea situației globale de urgență.

Liliana Cazac, este cea care se poate declara o mamă binecuvântată, dând naștere la trei băieți, iar cea din urmă, fiind o adevărată minune, Olivia – steluța familiei ce luptă cu ardoare să devină treptat steluța Republicii Moldova.

Olivia crede și speră că va aduce faima în proporția superlativului !

Vă prezentăm mai jos imagini cu Olivia – Carmen Prado:

White Glamour

Autor: Ascherov Tatiana

(143)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.